Kada je Rihanna lansirala svoj kozmetički brend 'Fenty Beauty' u rujnu 2017. godine, svijet ljepote doživio je pravu revoluciju. Njezin izlet u industriju nije samo postao jedan u nizu 'pokušalih brendova u rukama pjevačica', već sinonim za inkluzivnost, inovaciju i nekonvencionalan pristup ljepoti.

Ono što je veoma brzo isplivalo i postalo jedna od ključnijih karakteristika Fenty Beautyja, što ga je razlikovalo od ostalih, je široka paleta nijansi za sve tonove kože, a 'boom' je Riri učinila sa svojim prvim proizvodom, 'Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation' puderom, koji je na tržište stigao u čak 40 različitih nijansi. Brend nudi, naravno, i veliki spektar proizvoda za cijelo lice, a ogromnu su ljubav korisnika dobili ruževi za usne 'Stunna Lip Paint' i sjajila 'Gloss Bomb'.

Rihanna je vlasnica brenda Fenty Beauty
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

Riri je daljnjim izbacivanjem proizvoda sve više i više dokazivala da, iako se čitav život bavila glazbom, može stati rame uz rame s beauty carstvima, a iako će mnogi reći da je razlog uspjeha njezina ranija popularnost, svojom je kvalitetom dokazala je istina sasvim suprotna te je njome pridobila i one koji i nisu bili njezini najveći obožavatelji. 

A kada bi mnogi pomislili da se Fenty više nema u kojem smjeru širiti, Riri je odlučila izbaciti novi proizvod. Riječ je o kremi za tijelo koja miriše kao njezin najpodavaniji parfem 'Fenty Eau de Parfum'.

'Uvijek sam slagala više slojeva mirisa. Tako dobijete unikatnu aromu. Volim kako naša nova krema daje mogućnost da na novi način uronite svoje tijelo u senzualne, cvjetne note. Možete dodati i nekoliko kapljica Fenty Eau de Parfuma za posebno iskustvo mirisa koje je jedinstveno za vas', rekla je Rihanna za Harpers Bazaar.

Ambalaža kreme slaže se s ambalažom parfema u jantarnoj boji, a na službenoj stranici Fenty Beauty trenutno se prodaje za 105 eura. Dolazi u pakiranju od 200 mililitara, a opis joj glasi:

Fenty Beauty krema za tijelo
Fenty Beauty 

'Gusta uljna krema za tijelo prošarana notama magnolije, mošusa, mandarine i bugarske ruže. Dubinski hidratizira svojim opojnim mirisom'.