Trendovi dolaze i odlaze, kako u modnom tako i u beauty svijetu. Ipak, ono što se oduvijek cijenilo i što će zauvijek ostati u trendu je prirodna ljepota.

Dame takvog izgleda mogu iznijeti što god im padne na pamet, a gotovo pa im je nemoguće promašiti. U posljednje vrijeme mogli smo popratiti ponovno buđenje 'crvenokosih', a ova odvažna i strastvena nijansa postala je izbor mnogih it djevojaka.

Kendall Jenner s narančastom kosom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedna od prvih koja je prije nekoliko godina crvenu 'vratila iz mrtvih' bila je Rihanna 2010. godine. Od tada, s vremena na vrijeme pratimo povratak raznih nijansi, a trenutno vidimo prelazak hrabre crvene kose u malo blažu, neutralniju nijansu kako bi boja odgovarala svima koji žele unijeti novitete u svoj izgled bez drastičnih promjena. 

Tako je i manekenka Emily Ratajkowski ne ljeto predstavila svoju nijansu 'izblijedjele' crvene, a slično je još prošle godine na proljeće učinila Kendall Jenner. Nove nijanse i varijacije u paleti crvenih koje su nosile poznate dame utjelovile su se u trend 'Cowboy Copper'.

Emily Ratajkowski obojala kosu u zagasito crvenu boju
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Trenutno možda i najtraženiji trend na Tik-Toku broji oko 35 milijuna pregleda, a riječ je o boji kose koju nosi glumica Halle Bailey u 'The Little Mermaid'.

Halle Bailey u filmu 'The Little Mermaid'
WALT DISNEY PICTURES - Album / Album / Profimedia 

Dakle, potražnja nam govori da su sve više željeni zemljani tonovi u crvenim bojama, kao i da su zagasitije boje trenutno u prednosti nad jarkima. To ide u prilog svima onima koji žele napraviti promjenu, ali nisu spremni mnogo riskirati.