Od ljeta 2022. godine Hailey Bieber postala je dio beauty industrije i javnosti predstavila svoj brend 'Rhode'. Od tada uspješno njome pliva, a sada je predstavila inovacije u asortimanu.

Riječ je o novim nijansama Peptide Lip Treatment proizvoda za usne koji je, otkad je ugledao svjetlo dana, najčešće rasprodan zbog svoje popularnosti.

Rhode kozmetika
Rhode 

Nakon iznimno uspješne kolaboracije s Krispy Kreme brendom i nastankom viralnog sjajila s okusom jagode 'Rhode Strawberry Glaze', 28. rujna Hailey će dodatno proširiti ponudu.

Rhode kozmetika
Rhode 

Proteklih nekoliko dana nagovještavala je potencijalne novitete u asortimanu svog brenda tako što je objavljivala fotografije kultnog Peptide Lip Treatment pakiranja. Ali, umjesto poznatih sivih tonova originalnog proizvoda, nova pakiranja bila su sjajna i šarena u različitim nijansama ružičaste i smeđe. Sada znamo zašto...

Rhode kozmetika
Rhode 

'Jedna od mojih omiljenih stvari što se novih proizvoda tiče je da smo dobili jednako njegujuću formulu kao kod originalnog proizvoda, ali s dodatkom boje. Godine smo proveli formulirajući savršene četiri nijanse kojima sam opsjednuta za nošenje danju i noću', rekla je Hailey za Byrdie povodom lansiranja novih proizvoda.

Rhode kozmetika
Rhode 

Četiri nijanse glase Ribbon (svijetlo roza), Raspberry Jelly (magenta), Toast (smeđe-ružičasta) i Espresso (smeđa).

Rhode kozmetika
Rhode 

Rhode kozmetika
Rhode 

Rhode kozmetika
Rhode 

Rhode kozmetika
Rhode 

Cijena jednog proizvoda je, kao i do sada, 16 dolara, dok se cijeli paket od sve četiri nijanse prodaje za 58 dolara.