Modna dizajnerica Victoria Beckham radi punom parom, što na novim modnim kampanjama, što na pripremama za Tjedan mode u Parizu. 

I dok je u jeku promocija nove dokumentarne serije 'Beckham', koja će zaroniti u život i karijeru bivšeg nogometaša Davida Beckhama, njegova supruga Victoria predstavila je i novitete u ponudi njezinog brenda.

Riječ je o parfemima, ujedno i prvim takvim proizvodima s njezinim imenom.

Victoria Beckham predstavila svoju prvu kolekciju parfema
Instagram (@victoriabeckham @stevenkleinstudio) 

Tom je prilikom priznala da preferira muške mirise kao što su duhan i antilop, a u najnovijem intervjuu otkrila je da je Davidov i njezin omiljeni miris zumbula.

Ovog mjeseca parfemi će već biti u prodaji po cijeni od 200 eura (50ml) i 290 eura (100ml), a sve je izradila ruka parfumera Jérômea Epinettea. Svaki parfem prikazuje note koje dizajnericu asociraju na neku eru njezinog života, a pretočeni u chic bočice, dolaze sa zanimljivim imenima - 'Portofino ’97', 'Suite 302' i 'San Ysidro Drive'.

Oštar i energičan 'San Ysidro Drive' nazvan je po ulici u Beverly Hillsu gdje se obitelj Beckham preselila 2007. godine. 'To je bilo vrijeme zacijejenja. Podsjeća me na Malibu, planinarenje i surfanje s djecom. Život koji smo vodili tamo', rekla je Victoria za britanski Vogue.

Victoria Beckham parfem
Victoria Beckham 

Dekadentni parfem 'Suite 302' predstavlja idealanu hotelsku sobu u Parizu, a dočarava atmosferu putovanja s Davidom u francusku prijestolnicu kao i prisjećanja na paparazzo fotografije ranih 2000-ih. 'Sjećam se da sam nosila korzet leopard uzorka i mini suknju s ljubičastom čipkom dok smo izlazili iz hotela 'The Ritz', a paparazzi su nas jurili. Bilo je raskošno. Bilo je glamurozno'.

Victoria Beckham parfem
Victoria Beckham 

Bračni par Beckham ove je godine proslavio 24. godišnjicu braka, stoga je jedan parfem morao biti posvećen i isključivo njihovoj ljubavi. Tako su se počeci romanse događali i u Portofinu, odakle naziv 'Portofino ’97'.

Victoria Beckham parfem
Victoria Beckham 

Nakon tri mjeseca viđanja rezervirali su sobu u Splendidu, legendarnom hotelu na litici. 'Sjećam se da je David ležao na krevetu, ja sam otvorila vrata i pogledala u more. Bilo je zadivljujuće. Nikada prije nisam doživjela ništa slično. Nikada neću to zaboraviti, bilo je jako sexy'.

Erste 2023 Diners Exclusive kampanja
Erste Diners