Bob je svake godine iznimno popularna frizura, a od tzv. nedovršenog boba do loba, postoji toliko bob stilova da svatko može pronaći onaj koji je za njega idealan.

Privlači dužinom koja može varirati od kraće do one do ramena te stilskim igrama koje svaki od bob stilova čine još posebnijim. Nedavno je iznimno popularan bio plush bob, tj. plišani bob, koji je odličan za sve ljubitelje naglašenog volumena koji daje zanosni, luksuzni i otmjeni dojam.

Plush bob
Instagram (@falmomen) 

Mnogo se nosi i talijanski bob, manje uglađeni oblik boba s duljim pramenovima koji padaju nešto iznad ramena. Njegova je tajna u oblikovanju donjeg sloja kose čime ovaj stil održava volumen i formu.

Talijanski bob privlači pažnju i činjenicom što pruža stilski opušten dojam, a zahvaljujući dužini kose lako se pretvara u zaglađeniju svečaniju frizuru.

Talijanski bob
Instagam (@haileybieber) 

A još jedna izvedenica omiljenog boba je i 'stacked' bob koji je bio obožavan 2010-ih godina, a sada se ponovno vratio među trendi frizure. Veoma je praktičan za sve s ravnom, ali i kovrčanom kosom, često se pramenovi stiliziraju iza uha, a mekša je gradacija između dugih i kratkih slojeva kose.

Ovakav način šišanja daje više teskture i volumena samom rezu pa je omiljen i ženama tanke kose.

Evo kako ga nose it djevojke.

Stacked bob
Instagram (@gregoryrussellhair) 

Stacked bob
Instagram (@graceghanem) 

Stacked bob
Instagram (@halleberry) 

Stacked bob
Instagram (@ciara) 

Stacked bob
Instagram (@arianadebose) 

Stacked bob
Instagram (@halleybrisker)