Potrebna vam je promjena frizure ove jeseni ili se samo spremate za važan događaj na kojemu želite zablistati u do sada neviđenom izdanju? Ovo doba godine najbolje je za eksperimentiranje, a kako biste bili sigurni da će vaš odabir biti u skladu s najnovijim trendovima, u nastavku donosimo modne lookove koji su viralni na modnim pistama i društvenim mrežama.

Talijanski bob

Viralna frizura sezone, koja je prikupila 412,7 milijuna pregleda na TikTok-u, nesumnjivo je talijanski bob. Duži, lepršaviji i seksepilniji od klasičnog francuskog, talijanski bob karakteriziraju zaobljeni slojevi koji uokviruju lice i volumen u korijenu. Savršeno izgleda sa šiškama, a mi vam predlažemo da je stilizirate tako da pustite kosu da se prirodno osuši, a zatim nanesete dobar sprej za volumen.

Talijanski bob u trendu za jesen i zimu 2023.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pletenice

2023. je godina grunge estetike gdje ženstveni izgled zamjenjuju androgini i odvažniji. Dakle, tipične Barbiecore frizure sada dolaze s dodatkom poput vrpci i traki.

Pletenice za jesen i zimu 2023.
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Balerina punđa

Frizura koju zagovaraju it djevojke diljem svijeta, predvođene Sophijom Richie Grainge, radi se na donjem dijelu glave, a izgleda moderno u svakoj prilici - od odlaska na posao do događanja na crvenom tepihu. Kako biste bili sigurni da je svaka dlaka na svom mjestu, zagladite kosu četkom s mekim vlaknima i gelom za kosu.

Zalizana pundža za jesen i zimu 2023.
MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Wet look

Možda ste pomislili da ovo i nije novost jer wet look frizure vladaju sezonama, ali ove jeseni u fokusu su stilovi koji spajaju Mermaidcore i Y2K estetiku. Dužine su kratke i do ramena, kosa je razbarušena i mokra, na licu, na vratu... Za ovaj ekstravagantan look treba vam pjena, gel i blago ručnikom osušena kosa.

Wet look u trendu jeseni 2023.
Alan West / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Izvor:Elle.rs