Model, glumica i autorica Emily Ratajkowski iznenadila je pojavom na vikend reviji Marca Jacobsa jer je svoj zaštitni znak, dugu, sjajnu kosu zamijenila trendi bobom. I čini se da nije pogriješila jer je upravo french bob jedan od trendova u kojem ćemo zasigurno uživati s prvim proljetnim danima.

profimedia-0753740905.jpg
Profimedia 

Manje je važno je li to na glavi slavne Emily perika ili je brineta stvarno žrtvovala duge uvojke, jer joj stoji savršeno. Šiške, razbarušeni volumen i naglašeni sjaj su podsjetili kako je ovu frizuru među prvima nosila Uma Thurman u ulozi Mie Wallace u kultnom filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction, još 1994. godine.

profimedia-0753761856.jpg
Profimedia 

Kako frizura tako i ukupni stajling Emily Ratajkowski bili su u savršenom skladu s viđenim na reviji održanoj u Park Avenue Armory u New Yorku, koja je bila i svojevrsni hommage nedavno preminuloj “kumi punka” Vivienne Westwood. Citat slavne Westwood podijeljen u Jacobsovim bilješkama s revije: "Moda poboljšava život i mislim da je to lijepa, velikodušna stvar za druge ljude." zorno je bio doživljen tako Westwood elementima, izbijeljenom kosom, mega platformama, predimenzioniranim i slojevitim krojevima. Reviju su podržale i Ashley Graham, Debi Mazar, Debbie Harry, Meghan Roche i Lourdes Leon.