Svako godišnje doba donosi promjene u garderobi, ali i na kozmetičkim policama. Tako zima sa sobom nosi novosti u vidu odgovarajućih parfema. Zimski mirisi su jaki i dugotrajni jer se moraju "probiti" pod slojevima odjeće i pobijediti hladno vrijeme.

Odabir idealnog parfema može biti pravi izazov, ali možda vam kao inspiracija posluži ovaj popis 5 parfema koji se smatraju najboljim i najdugotrajnijim zimskim mirisima.

1. La Vie est Belle, Lancome

La Vie est Belle je prototip modernog ženskog parfema, koji je trenutačno jedan od najpopularnijih mirisa na svijetu. Intenzivan je, izuzetno elegantan i luksuzan. U isto vrijeme je opojan i moćan, a opet jedinstven.

2. Black Opium, YSL

U potrazi za savršenim mirisom koji ćete nositi cijelu jesen i zimu, posegnite za elegantnim Black Opiumom. Strastven i energičan, savršeno usklađuje note crne kave i vanilije stvarajući sladak, ali prvenstveno zavodljiv miris. Ako želite svu pažnju skrenuti na sebe, ovaj parfem je savršen izbor. Inače, nedavno je izbačena nova, najintenzivnija verzija ovog parfema pod imenom Black Opium Le Parfum.

3. Crystal Noir, Versace

Crystal Noir je na tržištu još od 2004. godine, ali ne nazire se kraj njegove popularnosti. U svojoj upečatljivoj bočici donosi dašak luksuza, topline i unikatnosti - točno ono što nam je potrebno u hladnim mjesecima.

4. Libre, Yves Saint Laurent

Parfem kreiran od strane majstora parfumera Anne Flipo i Carlosa Benaïma, Libre s potpisom Yvesa Sainta Laurenta je uglađen i vatreni miris. Francuska lavanda stapa se sa senzualnošću marokanskog cvijeta naranče, pojačanom divljom orhidejom. Miris za žene koje su svoje, asertivnije i neustrašive, lako se može nositi tijekom cijele zime.

5. Mon Guerlain, Guerlain

Ovaj nježni parfem odiše posebnošću i ženstvenošću. Njegove otmjene mirisne note odgovaraju svakoj prilici, a baš je zato zaslužio mjesto u kolekciji parfema za kišne i maglovite dane.