Ove smo jeseni mnogo puta pisali o nevjerojatnoj popularnosti bob frizura i njezinim varijacijama kojih je zaista nebrojeno mnogo.

Dok se nekada nosio samo klasičan bob, danas se možemo igrati s toliko stilova da svatko može pronaći onaj koji je za njega idealan. Kako se trendovi mijenjaju, često ih prate i frizure, a trenutno je možda najpopularniji talijanski bob - manje uglađena verzija boba s duljim pramenovima koji padaju nešto iznad ramena. Njegova je tajna u oblikovanju donjeg sloja kose čime ovaj stil održava volumen i formu.

Ipak, u posljednje vrijeme čini se da sve popularnija postaje 'cowgirl' frizura, izraz koji je ustalio frizer Luke Hersheson kako bi opisao ovosezonski izgled koji se neprestano traži u njegovom salonu.

Riječ je o lobu koji seže do ramena i 'nevidljivim' rubovima koji uokviruju lice.

''Cowgirl' izgled je grub i spreman na sve, pomalo nesavršen, ali predivan pa evo odakle i sam naziv.  Briše granicu između muževnih i ženstvenih frizura', rekao je Luke. 

Kaubojka je, na neki način, odmak od raznih bob varijacija koji su dominirali u 2023. godini, iako im veoma sliči. Riječ je o novijoj prilagodbi, dodavanju teksture te smanjivanju težine i gustoće kose.  

Zapravo je frizura zamišljena da, što se manje s njome bavite, to bolje izgleda.