Od ljeta 2022. godine Hailey Bieber postala je dio beauty industrije i javnosti predstavila svoj brend 'Rhode'. Od tada uspješno njome pliva, a i sama je postala it djevojka koja postavlja trendove.

Ono što odjene neupitno postaje sljedeća go to kombinacija djevojaka diljem svijeta, a kada na društvenim mrežama objavi svoju rutinu šminkanja, hit u trendingu je zagarantiran.

Nakon što je popularizirala beauty termine kao što su 'candy cane glazed nails', 'glazed donut nails' ili 'strawberry girl aestetic', sada je vrijeme za malo hladnije izdanje savršeno za ovu sezonu.

'Sugar Plum Fairy' makeup je trend koji će, čini se, obilježiti ovu jesen i zimu, a Hailey je korak po korak pokazala način na koji ga ona sama postiže.

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! ✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

'Kada sam imala 16 godina, bila sam Sugar Plum Fairy u 'Orašaru'. Ovo je moja verzija tog makeup izdanja za 2023. Moj 'go to vibe' za blagdansku sezonu', napisala je tako Hailey uz svoju rutinu.

Sugar Plum Fairy trend za zimu 2023.
Instagram (@haileybieber) 

Prirodan izgled započela je korektorom ispod očiju nakon čega je na obraze dodala bronzer i rumenilo. Svjetlucavi highlighter i malo bronzera odlučila je staviti na kapke i koristiti ih kao šminku za oči gdje je kasnije dodala još malo shimmera.

Sugar Plum Fairy trend za zimu 2023.
Instagram (@haileybieber) 

Nakon što je stilizirala obrve, highlighter je dodala na obraze i vrh nosa te nacrtala pjegice. Usne je obrubila smeđom olovkom i za završni sjaj dodala svoje Peptide Lip Tint sjajilo Jelly Bean koje je u prodaju izašlo prije nekoliko dana. Riječ je o proizvodu koji se nadograđuje na njezina prijašnja pigmentirana sjajila u bubblegum-ružičastoj boji s dodatkom šljokica.

Sugar Plum Fairy trend za zimu 2023.
Instagram (@haileybieber) 

Hailey je svoju rutinu završila maskarom za prirodan, jednostavan i savršen blagdanski izgled za božićna druženja i obiteljske trenutke.