Svi ljubitelji parfema znaju šarolik opus koji nudi modna kuća Tom Ford. Od cijele beauty linije, parfemi svakako iskaču iznad ostalih proizvoda.

Posljednjih nekoliko tjedana, posebna je pažnja usmjerena upravo na parfeme Tom Forda, točnije jedan koji bi, navodno, uskoro trebao izaći u ponudu. O njemu se ne zna ništa službeno, ali šuška se da bi se trebao zvati 'Vanilla Sex' kao i da bi trebao izaći negdje u nadolazećim mjesecima.

@jadealycebod MY WALLETTTTTT @tomfordbeauty #perfumetiktok#fragrancetiktok#vanillaperfume#tomfordfragrance#greenscreen♬ original sound - Jade

@wrightparfums♬ That Couch Potato Again - Prod. By Rose

Na društvenim mrežama možemo vidjeti da se dijele fotografije puder ružičaste bočice, a neki kažu da su se susreli s testerom parfema. Tako jedan koristik TikTok-a tvrdi da parfem ima kombinaciju nota irisa, kože, trešnje, mahune tonka, kao i da je krajnji dojam topao i zemljan. Dodao je da parfem sigurno neće biti za svakoga, ali da traje od sedam do osam sati. 'Prljavi, zemljani, vanilija miris', bio je njegov opis.

Tom Ford već ima nekoliko parfema s mirisom vanilije kao što su Tobacco Vanille i Vanille Fatale, a upravo Tobacco Vanille nosi titulu i jedne od njegovih najvećih beauty uspješnica.

Uz njega, ovih 9 Tom Fordovih parfema ocijenjeno je najboljima kroz godine.

Black Orchid

Tom Ford - Black Orchid
tom ford 

Tobacco Vanille

Tom Ford - Tobacco Vanille
tom ford 

Mandarino Di Amalfi

Tom Ford - Mandarino Di Amalfi
tom ford 

 Soleil de Feu

Tom Ford - Soleil De Feu
tom ford 

 Lost Cherry

Tom Ford - Lost Cherry
tom ford 

 Fucking Fabulous

Tom Ford - Fucking Fabulous
tom ford 

 Tuscan Leather

Tom Ford - Tuscan Leather
tom ford 

 Soleil Neige

Tom Ford - Soleil Neige
tom ford 

Rose Prick

Tom Ford - Rose Prick
tom ford 

 Oud Wood

Tom Ford - Oud Wood
tom ford