Blagdanska sezona već je stigla, a osim što mnogi već traže svoje modne kombinacije za vesele adventske noći, isprobavaju se i festive make-up lookovi.

Već je Hailey Bieber predstavila 'Super Plum Fairy' makeup trend koji će, čini se, obilježiti ovu jesen i zimu, a riječ je o veoma jednostavnom izdanju koji naglašava prirodnost, sjaj i rumenilo.

Glavna osobina blagdanskih izdanja jesu šljokice pa tako i u make-up izdanjima želimo blistati uz divna sjenila, sjajila i highlightere. U tome će nam ove hladne sezone i više nego pomoći omiljena Diorova Backstage kolekcija, ali njezino Holiday izdanje.

Kreativni direktor Dior makeupa Peter Philips naglasio je bakrene i srebrne tonove u paletama sjenila za oči, a upario ih je s dva Dior Addict Lip Glow sjajila i dva Dior Addict Lip Maximizer seruma.

Dior Backstage Holiday kolekcija
dior 

Dior Backstage Holiday kolekcija
dior 

Ova kolekcija nudi beskrajno mnogo mogućnosti za divan blagdanski izgled, u rasponu od najprirodnijih do najhrabrijih izgleda. 'Naše Dior Backstage harmonije daju vam mogućnost da kreirate famozne izglede - bakrena paleta s toplim tonovima poput vatre ili srebrna s nijansama hladnim poput zimske noći', rekao je Peter Philips, kreativni direktor Dior make-upa. 

Inspiraciju je pronašao u plemenitim metalima, a divne palete nude visokopigmentirana sjenila sa svjetlucavim, satenskim, baršunastim i poluprozirnim završecima za prilagodljive izglede u svakoj prilici.

010 Copper Essentials paleta nudi toplo zlatne, bež i smeđe tonove upotpunjene dodatkom boje brusnice.

Dior Backstage sjenila za oči
dior 

Dior Backstage sjenila za oči
dior 

011 Silver Essentials paleta napravljena od hladnih i dubokih nijansi, naglašenih sa sedefasto bijelom, lila i ljubičastom nijansom.

Dior Backstage sjenila za oči
dior 

Dior Backstage sjenila za oči
dior 

The Dior Addict Lip Glow obuhvaća boje sezone. Nijansa 057 Shimmer Cinnamon kombinira duboke, tople pigmente i zlatne, svjetlucave elemente, dok 058 Opal Pearl više podsjeća na sedefaste, biserne nijanse. 

Dior Lip Glow
dior 

Dior Lip Glow
dior 

Dior Addict Lip Maximizer dodatno naglašava blagdanski izgled. 049 Pure Copper daje bakrenu dubinu, kao što mu i naziv kaže, dok 050 Holo Silver stvara holografsku bisernu nijansu.

Dior Lip Addict Lip Maximizer
dior 

Dior Lip Addict Lip Maximizer
dior