Blagdanska je sezona krenula što znači da je sve u stilu šljokica, zlata, sjajila, glittera. Zara je svoju party kolekciju savršeno prilagodila tome te nudi sve što je potrebno za vesele festive noći, a sada je predstavila novu, neočekivanu liniju, također savršenu za nadolazeće razdoblje.

Riječ je o liniji proizvoda za kosu koja će vaš novogodišnji look učiniti posebno glamuroznim i ekstravagantnim. Pod nazivom 'Glitter In Gold', Holiday Set nudi nudi četiri proizvoda u zlatnoj boji - svjetlucavi gel, metalik svjetlucavi sprej, sjajne metalne ukosnice i češalj, a Zara ih je kreirala u suradnji s frizerom Guidom Palauom i Kaiom Gerber kao zaštitnim licem. 

Zara Hair kolekcija
Zara 

Gel za kosu savršen je za popularne zalizane punđice, a njegova lagana formula ima suptilan sjaj koji poboljšava prirodan sjaj kose, dok u jačem nanošenju može imati i dramatičniji učinak. Sprej za kosu 'Give Me Glitter' suptilno dodaje još shimmera i sjaja, savršeno za party noći.

Zara Hair kolekcija
Zara 

Zara Hair kolekcija
Zara 

Zara Hair kolekcija
Zara 

Kolekcija se, zapravo, može podijeliti u dvije polovice - proizvode i dodatke. Zlatni češalj i set ukosnica klasični su dijelovi svačije rutine uređivanja kose, dok su svjetlucavi sprej i gel nešto potpuno drugačije i namijenjeni posebnim prilikama.

Zara Hair kolekcija
Zara 

Zara Hair kolekcija
Zara 

Zara Hair kolekcija
Zara 

Četverodijelni set ujedinjen je sa svojom zlatnom tematikom, ali kako Guido Palau smatra, savršeno se slaže i s top trendom sezone, a to je individualnost. 'Sve je u prihvaćanju frizure s kojom se osjećate najudobnije i imate najviše samopouzdanja. Svaka frizura s kojom ćete se najviše osjećati kao 'vi', ta je frizura uvijek u trendu'.

Svakako, uz novu Zara beauty kolekciju koja potiče kreativnost, lako se izraziti na svoj način. Još uvijek proizvodi nisu dostupni u Hrvatskoj, ali sigurno će uskoro biti.