Već smo uvelike krenuli razmišljati o savršenim božićnim poklonima, a jedan od njih pripremio je upravo Dior. Po samom imenu, odmah znate da je riječ o nečem posebnom, a ovoga se puta radi o njihovoj divnoj 'Makeup Clutch'.

Svim korisnicima TikToka, sigurno je jasno o čemu je riječ, jer je u posljednje vrijeme u apsolutnom trendu. A i razlog je realan.

@yhkayla This is the perfect holiday gift The Rouge Dior Makeup Clutch @Dior Beauty ad #diorbeauty#diorbeautylovers#diorholiday#dreamindior#diorholidays#holidaygiftideas♬ Ballerina - Yehezkel Raz

Poklon uključuje Diorove beauty proizvode, a i sama je torbica preslatkog dizajna te se može koristiti i za više od 'kutijice' za makeup.

Torbica dolazi s odvojivim lancem te se može koristiti i bez njega, ali je savršena i za nošenje na ramenu, a sama zlatna boja torbice ne može biti bolja kada je riječ o blagdanskim okupljanjima i zabavama.

Dior Makeup Clutch
dior 

Unutar nje, nalaze se ruž za usne Rouge Dior u, naravno, crvenoj Red nijansi i punoj veličini, kao i tri svijetlije nijanse, Paris, Classic i Rouge Cinema, koje se mogu nadopuniti. Tu je i veliko ogledalo za savršeno nanošenje u svakoj prilici.

Dakle, riječ je o četiri divna ruža za usne koja zajedno s torbicom koštaju 350 eura.

Dior Makeup Clutch
dior 

Iako će mnogi reći da je možda precijenjena, Diorova Makeup Clutch na njihovoj je web stranici već rasprodana, iako će se sigurno vratiti jer blagdanska sezona uvelike traje, a ovaj je proizvod apsolutni broj jedan među beauty poklonima.