Za nama je tjedan mode u New Yorku koji je privukao kako listom dizajnera koji su upravo ovaj tjedan mode odabrali kao najrelevantniji za najavu kolekcija mode za jesen/zimu 2023., tako i beauty trendovima. Trendovi u make up-u, kosi ali i noktima istaknuli su dizajnerske modne poruke ali i zasijali beauty trend koji će kroz zanimljive elemente zasigurno osvojiti modne pratitelje na globalnom planu. Ovaj svojevrsni beauty buffet privukao je jednostavnim prirodnim formama ali i hrabrim artističkim vizijama.

Zaglađena sjajna kosa

Carolina Herrera
Profimedia Carolina Herrera

Area
Profimedia Area

Tory Burch
Profimedia Tory Burch

Carolina Herrera
Profimedia Carolina Herrera

Brandon Maxwell
Profimedia Brandon Maxwell


Ove sezone pojavila se praktičnost s minimalističkom estetikom predvođenom elegantnim izgledom. Zaglađene različite dužine kose dio su kolekcija brendova Tory Burch i Michael Kors.

Sjajna koža

Michael Kors
Profimedia Michael Kors

Proenza Schouler
Profimedia Proenza Schouler

Brandon Maxwell
Profimedia Brandon Maxwell


Lijepa i njegovana koža uvijek je u trendu a upravo to slave baršunasti slojevi i prirodne konture lica, sve u stilu šminka bez šminke.

Wednesday efekt

Rodarte
Profimedia Rodarte

Rodarte
Profimedia Rodarte


Stil Netflixove serije Wednesday osvojio je i modne piste! Na reviji brenda Rodarte vladao je "goth fairy beauty" stil s naglašeno iscrtanim očima te noir dimenzijom usana i noktiju.

Sjajni sjaj

Thom Browne
Profimedia Thom Browne

Altuzarra
Profimedia Altuzarra

Thom Browne
Profimedia Thom Browne


Svjetlucavi i sedefasti metalik beauty detalji dio su modnog izričaja brendova kao što su Prabal Gurung, Thom Browne i Altuzarra.


Recite to bojom

Prabal Gurung
Profimedia Prabal Gurung
Palomo Spain
Profimedia Palomo Spain

Bez obzira nose li boje kako bi istaknule dizajnersku priču ili kao kontrast omiljenoj prozračnosti, jaki nanosi boja osvojili su modne piste.