Što su uzroci?

• Vanjski utjecaji: zagađenje, hladnoća, nagle promjene temperature
• Kupanje i tuširanje vrućom vodom
• Korištenje jakih sapuna za kožu
• Starenje: smanjena sposobnost rožnatog sloja kože da zadrži vlagu
• Ostala stanja kože: atopijska koža, dermatitis, psorijaza itd.

Lactovit suha koža
Lactovit 

ŠTO KOŽI TREBA U TIM SLUČAJEVIMA?

Suhoj koži potrebna je nježna higijena specifičnom formulacijom koja sadrži prirodne sastojke i ultra hidratantna svojstva.
Lactourea od Lactovita nudi najbolju dnevnu njegu za ovaj tip kože. Svjetski je stručnjak za ureu i vrlo suhu kožu.
Zahvaljujući jedinstvenoj formuli i vrhunskoj tehnologiji, Lactourea obnavlja kožu iz najdubljih slojeva epidermisa, što rezultira njezinim mlađim izgledom. Formula sadrži prirodne hidratantne sastojke, spoj tvari koji uključuju MLIJEČNU KISELINU I ČISTU UREU. Riječ je o tvarima koje imaju sposobnost zadržati vodu iz okoline i spriječiti njezino isparavanje, čime se održava optimalna razina hidratacije kože.
Također, sposobne su popraviti oštećenja nastala na vanjskom sloju kože te regulirati elastičnost, fleksibilnost i mekoću kože.
Lactourea obnavlja, hidratizira, njeguje, čisti, hrani, omekšava, restrukturira, vlaži, djeluje protiv iritacije, svrbeža i upalna te smanjuje crvenilo.

Lactovit suha koža
Lactovit 

Rezultati su vidljivi već nakon prve primjene. Dokazana je superiornost njegova kompleksa u odnosu na druge proizvode koji sadrže samo ureu. Lactourea povećava proizvodnju ceramida za 60 posto (on djeluju kao cement) i sprječava dehidraciju.
Za postizanje optimalnih rezultata važno je držati se dnevne rutine: prvo koristite gel za tuširanje Lactourea, a nakon tuširanja nanesite Lactourea kremu za tijelo. Cijeli asortiman Lactourea proizvoda preporučilo je devet od deset dermatologa.

Lactovit suha koža
Lactovit 


Lactourea, dnevna doza koja obnavlja vašu kožu! Obnovljena koža, mlada koža

Lactourea donosi revoluciju u njezi suhe kože zahvaljujući svojim glavnim prednostima - kompleksu čiste uree te proteina i kalcija.

Probajte, zaljubit ćete se u njih! Otkrijte cijelu liniju proizvoda na lactovit.hr