"Parfem daje završni finiš eleganciji, detalj koji suptilno podcrtava izgled, nevidljiv dodatak koji upotpunjava muškarca i ženu", rekao je davno modni dizajner Gianni Versace. S obzirom na to da "lijepo mirišeš" spada u top pet najljepših komplimenata koje svi želimo čuti, izdvojili smo nekoliko parfema zbog kojih ćete ove čarobne riječi često čuti.

I dok u moru novolansiranih parfema tragamo za onim pravim, ne možemo odbaciti bočice koje uživaju veliku popularnost na društvenim mrežama. Iako se parfemi prilagođavaju koži i na svakoj mirišu drugačije, milijuni korisnika TikToka favoriziraju ovih 5 mirisa.

Preostaje nam samo da im vjerujemo i upustimo se u kupovinu jednog od top 5 viralnih parfema na društvenim mrežama:

1. Zara Red Temptation

Ako ne možete priuštiti parfemsku vodu Baccarat Rouge 540, TikTokeri su srećom otkrili njezinu ekonomičniju kopiju. Zarin "Red Temptation" s notama ambera i naranče će vas oduševiti sličnošću s luksuznom bočicom.

Red Temptation parfem
Zara 

2. Killian Love, Don't Be Shy

Na društvenim mrežama se puno šuškalo o tome kako miriše Rihanna i koliko su celebovi oduševljeni parfemom koji koristi. Prije nego što je lansirala vlastiti Fenty Eau de Parfum, koristila je "Love, Don't Be Shy", koji je učinila iznimno popularnim. Ovaj slatki parfem sadrži note ruže, nerolija, bergamota, ružičastog bibera, šećera i karamele.

Love, Don't Be Shy
killian 

3. Glossier You

Jedna TikTokerica popularizirala je "You" tvrdeći da ju je nepoznati muškarac jurio niz ulicu samo kako bi je pitao koji parfem nosi. S notama ružičastog papra, jantara i irisa, "You" miriše kao topli zagrljaj, ili kako kaže osnivačica Glossiera Emily Weiss, kao vrat vašeg dečka. Reklamira se kao "ultimativni osobni miris" u kojem je osoba koja ga nosi "posljednji sastojak", što znači da na svakome miriše drugačije.

Glossier You parfem
glossier 

4. Byredo Gypsy Water

Ako pratite beauty teme na TikToku, zasigurno ćete kad-tad naletjeti na hvalospjeve za parfeme brenda Byredo. Favorit je bez sumnje Gipsy Water s notama bergamota, limuna, papra, jantara, vanilije i sandalovine.

Gypsy Water parfem
Byredo 

5. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Ovaj popis nije mogao proći bez uvjerljivo najpopularnijeg parfema na TikToku - uniseks Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum brenda Maison Francis Kurkdjian. Cvjetni miris sadrži note jasmina, šafrana, cedrovine i jantara, a tisuće korisnika TikToka tvrde kako se može pohvaliti zavidnom dugotrajnošću na koži.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 parfem
Maison Francis Kurkdjian 

Izvor: Elle.rs