Američka glumica i producentica Sydney Sweeney novo je lice linije MY WAY. Uranjanjem u video kampanje gledatelj dobiva priliku vidjeti svijet iz jedinstvene perspektive Sydney Sweeney. Gledajući njezinim očima, biva zadivljen doživljenim iskustvima i pobuđenim emocijama.

MY WAY PARFUM puderasti je miris cvjetnih i drvenastih nota koji odlikuje kontrast svijetlih i osunčanih nota tuberoze te zapanjujuće plave nijanse cvijeta Iris pallida. Sadržava fine sastojke, od kojih su neki iz održivog uzgoja i dobiveni primjenom najnaprednijih i temeljitih tehnika ekstrakcije. Nova bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti i pruža očaravajući kontrast tamnoplavog čepa i živahne ružičaste tekućine. Bočica je obavijena nijansama koje se prelijevaju u rasponu od plave boje poput tinte do blistave ružičaste boje.

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

MY WAY PARFUM, kao i svi mirisi iz linije MY WAY, ekološki je prihvatljiv, što je u skladu s dugogodišnjom obvezom održivosti Giorgija Armanija. Dugovječna bočica mirisa MY WAY PARFUM može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa Giorgio Armani prednost daje prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju preko programa koji se temelje na načelima poštene trgovine, u suradnji s lokalnim nevladinim organizacijama.

URONITE U SVIJET NEZABORAVNIH ISKUSTAVA

Predstavljanjem mirisa MY WAY PARFUM otvara se novo poglavlje u svijetu Giorgio Armani mirisa. Jedinstveni etos linije MY WAY glasi „I am what I live” zbog toga što ovaj miris priziva snagu doživljaja neponovljivih trenutaka.

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

Linija MY WAY zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju, a ovu ideju utjelovljuje žena koja sama kroji svoj put kroz svijet i živi vođena vlastitom vizijom života. Žena koja je odlučila iskusiti sve što joj život pruža. Proživljavanjem takvih bitnih iskustava produbljuje doticaj sa svojom pravom „ja”. MY WAY PARFUM obuhvaća širok pogled na svijet i ideju ispisivanja vlastite životne priče. Pruža snažan ushit stvaranja svojega puta i probijanja u svijetu pod vlastitim uvjetima slijedeći viziju neponovljivosti i odlučnosti. MY WAY PARFUM potiče otvorenost prema novim perspektivama i zacrtavanje vlastita puta u nepoznato.

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

 „Smatram da iskustva koja nas obogaćuju i omogućuju stvarni napredak nastaju međusobnim prožimanjem kultura”, Giorgio Armani

OČIMA SYDNEY SWEENEY, NOVA, JEDINSTVENA VIZIJA

Američka glumica i producentica Sydney Sweeney utjelovljuje novo poglavlje linije mirisa MY WAY. Proslavila ju je uloga Cassie Howard u popularnoj HBO-ovoj srednjoškolskoj dramskoj seriji EUFORIJA. Prema podacima iz 2022., riječ je o drugoj najgledanijoj HBO-ovoj seriji od 2004., čija se treća sezona upravo prikazuje. Zbog uloge u seriji EUFORIJA Sydney Sweeney nominirana je za nagradu Primetime Emmy za 2022. u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskoj seriji. Osim slave koju joj je donijela EUFORIJA, Sweeney je također pohvaljena za ulogu Olivije Mossbacher u prvoj sezoni HBO-ove dramsko-humoristične serije BIJELI LOTOS. Za svoju ulogu u seriji Sweeney je nominirana i za još jednu nagradu Primetime Emmy za 2022. u kategoriji najbolje sporedne glumice u seriji ograničena trajanja, antologijskoj seriji ili filmu.

undefined
Giorgio Armani 

Nije joj dugo trebalo da utaba vlastiti zaseban put kao jedna od holivudskih zvijezda u usponu. Svaka je uloga Sydney Sweeney prožeta dubinom, emocijama i intenzitetom. Svaki lik koji odglumi interpretira na svoj jedinstveni način. Sydney Sweeney stekla je ugled glumljenjem nezaboravnih likova koji izazivaju podijeljenu reakciju kod publike zahvaljujući uvjerljivoj izvedbi u kojoj prikazuje širok raspon emocija. Osim toga, Sydney Sweeney ostvaruje svoju viziju preko vlastite produkcijske kuće Fifty-Fifty Films. Časopis Time odao je priznanje njezinu rastućem utjecaju u industriji i jedinstvenosti njezine vizije proglasivši je „fenomenom” i uvrstivši je na popis Time100Next za 2022. koji uključuje stotinu novih ličnosti koje oblikuju budućnost.


ONA SLIJEDI SVOJ PUT

Nove uloge ove glumice i producentice trebale bi biti jednako privlačne kao i dosadašnje. Sweeney se pridružila glumačkoj postavi filma MADAME WEB koji je dio Sonyjeva Marvelova filmskog univerzuma, koji će režirati S. J. Clarkson. U filmu koji će se prikazivati ujesen 2023. glumit će s Dakotom Johnson. U međuvremenu će Sweeney biti zaokupljena nizom projekata u sklopu svoje produkcijske kuće Fifty-Fifty Films. Kao glumica i izvršna producentica sudjelovat će u projektima adaptacije kratke priče THE CARETAKER autora Marcusa Kliewera za produkcijsku kuću Universal Pictures; adaptacije romana THE REGISTRATION autorice Madison Lawson, s Bradom Fullerom iz tvrtke Fuller Brand Media, za produkcijsku kuću Sony Pictures i TV serije THE PLAYERS TABLE, adaptacije romana THEY WISH THEY WERE US autorice Jessice Goodman. Sweeney će ujedno glumiti i u novoj verziji BARBARELLE, filmskoga klasika iz 1968., koji će distribuirati produkcijska kuća Sony Pictures, a bit će i izvršna producentica filma.

SUVREMENA I ELEGANTNA ŽENSTVENOST

UPEČATLJIVI KONTRASTI
MY WAY PARFUM svojim drvenastim i puderastim notama donosi novu i intenzivnu interpretaciju prepoznatljive linije MY WAY. Svijetle i osunčane note tuberoze, koje čine temelj linije mirisa MY WAY, u kontrastu su sa zapanjujućim plavim nijansama cvijeta Iris pallida. Međuigra blistavosti i intenziteta glavna je odlika ovog mirisa. Ovaj novi zamamni miris djelo je majstora parfimera Carlosa Benaïma (IFF) koji je osmislio i originalni miris MY WAY.

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

Miris započinje svježim gornjim notama citrusa. Svoju iskričavost i energičnost duguje ulju bergamota iz talijanske regije Kalabrija i cvijetu naranče iz Egipta. Nota cvijeta naranče dobivena je primjenom suvremene inačice drevnog procesa ekstrakcije s pomoću masti zbog čega se odlikuje spojem bogatstva i složenosti cvijeta naranče te snage i energije tog voća.

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

MY WAY PARFUM otkriva novo, intenzivno srce. U njemu se sljubljuju kremasta i osunčana svojstva srca tuberoze absolut iz Indije i cvijeta Iris pallida, stvarajući odvažan, zapanjujući i ženstven učinak. Spomenute note naglašene su toplim i senzualnim mirisom ambrette s mošusnim notama koja se dobiva iz sjemenki hibiskusa.

Giorgio Armani otkriva novi miris MY WAY PARFUM
Giorgio Armani 

Puderastu i drvenastu bazu omogućuje američka cedrovina koja donosi senzualne i kremaste note te pojačava drvenasti karakter mirisa. Ova se nota spaja sa zavodljivim i privlačnim ekstraktom bourbon-vanilije iz Madagaskara. Istodobno nota bijelog mošusa naglašava profinjene tonove irisa i stvara prožimajući puderast učinak mirisa koji savršeno pristaje. Ove bazne note zajedno ostavljaju senzualna i umirujući trag mirisa MY WAY PARFUM.