Šiške su se definitivno vratile u godini za nama. Stilovi su raznolikiji no ikad, a nije teško pronaći onaj koji vam najbolje pristaje. Duge, ultrakratke, kovrčave... na vama je kako ćete ih stilizirati, no prema onome što nam poručuju hair style trendovi određene frizure već se nameću kao nezaobilazni trendovi u nadolazećim mjesecima. A kako bismo bili sigurni da ste i dalje u trendu, donosimo vam tri in&out stila za 2023. godinu.

OUT: French Girl šiške
IN: Inspiracija 70-ih, šiške zavjesama

French Girl je suptilnija varijanta "curtain" šiški upravo zato što nema toliko volumena i prednji dio kose ne djeluje toliko "podignut". I da, iako stilisti imaju samo riječi hvale za ovu frizuru, slažu se da su šiške u stilu 70-ih i dalje hit za nadolazeću 2023. godinu. Ali sada se nose šiške s razdjeljakom, a bočne dijelove važno je uviti prema van, a za ovaj look najbolje je koristiti uvijače nakon feniranja.

OUT: Tanke šiške
IN: Wednesday Bangs

Tanke šiške sastoje se od samo nekoliko tankih pramenova koji padaju na lice stvarajući iluziju šiški. Dobra stvar kod ove frizure je što se ne šiša previše kose, što pristaje svima, čak i onima s tankom kosom. Međutim, klasične Wednesday šiške sve više potiskuju tanku verziju, zahvaljujući istoimenoj seriji. Prije svega, gušće su sa strane i nešto dublje te su savršen miks "zavjesa" i klasičnih ravnih ravnina.

OUT: Uvrnute šiške
IN: Shag bangs

Kovrče će uvijek biti u modi, a uvijene šiške bile su glavni trend 2022. godine. Međutim, tijekom 2023. čupave šiške vraćaju se u velikoj mjeri, a sve za više teksture i volumena. Ključ ove frizure je da kosa ostane u svom prirodnom obliku i da nije namjerno uvrnuta.