Najveći regionalni lanac specijaliziranih nišnih parfumerija nedavno je u Zagrebu predstavio parfem Arancia La Spugnatura, luksuzne parfemske kuće Acqua di Parma. U predivnom ambijentu zagrebačke Eaterie, predstavnici medija i odabrani hrvatski influenseri imali su priliku osjetiti duh talijanskog Mediterana uz živahne i blistave mirise novog limited-edition parfema.

Acqua di Parma Arancia La Spugnatura
Acqua di Parma 

Arancia La Spugnatura dio je kolekcije parfema Blu Mediterraneo koja omogućava da mislima i emocijama posjetite najljepše predjele poput Amalfi obale, Sicilije ili Toskane. Arancia La Spugnatura je posebna limitirana serija parfema, a ističe ju metoda ekstrakcije koju primjenjuje samo nekoliko zanatlija u Italiji, koja omogućava profinjenije prikupljanje esencija. Svježina citrusnih nota u kombinaciji s mekim i okruglim nijansama stvara živahnu kompoziciju savršenu za ljeto. Parfem dolazi u plavoj porculanskoj ručno rađenoj bočici.

Acqua di Parma Arancia La Spugnatura
Acqua di Parma 

Acqua di Parma Arancia La Spugnatura
Acqua di Parma 

Acqua di Parma Arancia La Spugnatura
Acqua di Parma 

Glavna nota parfema je naranča, prozračnog mirisa, dok vedre note limuna i mandarine pružaju kontrast gorkom bademu i crnom biberu koji daju volumen i teksturu. Bazu čini drvo cedra i senzualne note mošusa.

Acqua di Parma Arancia La Spugnatura
Acqua di Parma 

Posjetiteljice su uživale u zanosnim mirisima Arancia La Spugnatura parfema, ali i mnogih drugih iz kolekcije Blu Mediterraneo. Brend Acqua di Parma donosi izvrsnost, vještinu stvaralaštva i talijanski stil od 1916. godine. Od kreacije personalne Colonia toaletne vode, brend je postao zaštitni znak talijanskog stila. Nazvan je u znak ljubavi prema Parmi, gradu gdje su priroda i kultura ujedinjeni u harmoniji, a zlatni zrake sunca boje fasade. Acqua di Parma parfeme možete pronaći ekskluzivno u Belodore parfumerijama.

Najveći regionalni lanac specijaliziranih nišnih parfumerija Belodore postoji od siječnja 2017. godine i predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, njegujući jedinstven koncept proizvodnje. U svojim prodavaonicama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svijet zanosnih mirisa i neodoljive ljepote.

Acqua di Parma Acqua di Parma Arancia La Spugnatura promicija Zagreb

Belodore tim čine obučeni stručnjaci koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnom ugođaju. Spoj prestiža i umjetnosti na najljepši mogući način predstavlja sinonim za ovaj ekskluzivni lanac čije police krase brendovi iz svjetski poznatih gradova poput Londona, Milana, Pariza i Njujorka. U Zagrebu Belodore parfumerije nalaze se na adresi Ilica 7, kao i u Arena centru.