Kendall Jenner odjevena u majicu s natpisom ‘I’m worth it’ danas je predstavljena kao novo lice i globalna ambasadorica L’Oréala Paris.

Kendall Jenner zaštitno lice L’Oréal Paris
Profimedia 


“L’Oréal Paris ima čast objaviti naše partnerstvo s jednom od najmoćnijih žena na svijetu,” poručila je Delphine Viguier-Hovasse, globalna predsjednica brenda L’Oréal Paris. “To je novi vrhunac u našoj misiji osnaživanja svake žene, posvuda. U bilo koje drugo vrijeme, Kendall Jenner bi mogla biti uspješna kao sada, ali njezinu vrijednost, izbore i imidž mogli su definirati ili čak kontrolirati drugi. Ali nitko ne definira Kendall Jenner do Kendall Jenner. Ona je utjelovljenje svega što Gen-Z predstavlja.”

Kendall Jenner ovu poziciju preuzima od rujna a svoje zadovoljstvo je iskazala riječima: "Počašćena sam što sam dio novog sestrinstva snažnih, snažnih žena i što mogu izgovoriti te ikonske riječi - vrijedna sam toga. Pridružiti se obitelji L'Oreal Paris i imati priliku utjeloviti sve za što se brend zalaže čini osjećaj punog kruga."

Uspješni model i it djevojka svoju će ulogu iskoristit za povezivanje s mlađom publikom te kao lice ispred novih planiranih kampanja brenda.

Kendall Jenner zaštitno lice L’Oréal Paris
Profimedia 


Jenner, dugogodišnja obožavateljica brenda, kao najnovija ambasadorica brenda pridružuje se drugim poznatim licima - uključujući Kate Winslet, Evu Longoriu, Elle Fanning i Violu Davis, a za istaknuti je kako je lijepa Kendall i do sada imala uspješne beauty suradnje. Zaštitno je lice parfemskih kampanja, a bila je i zaštitno lice Estée Laudera od 2014. do 2017. godine. Također se udružila sa svojim sestrama u suradnjama vezanim uz njihove brendove KKW Fragrance i Kylie Cosmetics. Ali ovaj novi korak u beauty svijet njezino lice će dovesti na tisuće prodajnih a koliko je poznato ugovor o suradnji vrijedan je 11 milijuna dolara.

Tiha najava ove značajne suradnje održala se na ovogodišnjoj Met Gali gdje je Kendall zabljesnula s make upom s potpisom L’Oréal Paris.