Najiščekivanije doba godine je napokon stiglo... ljeto je sezona koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju. Sunčano vrijeme, topli vjetar i bezbrižni dani na plaži ili u prirodi stvaraju trenutke kojih ćete se rado prisjećati tokom cijele godine. A kako bismo uživali u potpunoj ljepoti koju donosi ljeto, od iznimne je važnosti pravilno zaštiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka, koje nose rizik od oštećenja kože.

ISDIN_Hydrolotion_1.jpg
ISDIN 


Najprodavaniji španjolski dermatološki brend

Predstavljamo vam ISDIN - najprodavaniji španjolski dermatološki brend kojeg obožavaju farmaceuti, dermatolozi i brojne poznate osobe (Leo Messi, Richard Branson...) Najprodavaniji i najnagrađivaniji proizvod za zaštitu kože lica - ISDIN Fusion Water SPF 50 i najšareniji proizvod za zaštitu kože od sunca za tijelo - ISDIN Hydrolotion SPF 50, pružit će vam savršenu zaštitu tijekom svih aktivnosti na suncu.

Sunce je izvor energije i vitalnosti, ali istovremeno donosi štetni utjecaj UVA i UVB zraka koje mogu oštetiti kožu. Izlaganje suncu bez odgovarajuće zaštite može rezultirati opeklinama, preuranjenim starenjem kože, hiperpigmentacijom i čak povećanim rizikom od razvoja raka kože. SPF (Sun Protection Factor) igra ključnu ulogu u zaštiti kože od štetnih sunčevih zraka, a odabir pravog proizvoda s odgovarajućim SPF-om je ključno za održavanje zdravlja kože.

ISDIN Fusion Water
ISDIN 

Revolucionarna SPF zaštita

ISDIN Fusion Water SPF 50 je revolucionarni proizvod koji kombinira visoku razinu zaštite sa svilenkastom teksturom koja se brzo upija u kožu. Ova ultra-lagana formula pruža trenutnu hidrataciju i osigurava mat završetak, idealan za one koji žele izbjeći masni izgled. Fusion Water SPF 50 štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zrakama te pomaže u prevenciji fotostarenja. Ovaj proizvod je dermatološki testiran i pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

ISDIN_Hydrolotion
ISDIN 

ISDIN Hydrolotion SPF 50 za tijelo, izvanredan je proizvod koji će uz visoku zaštitu od sunca koži pružiti hidrataciju i detoksikaciju. Proizvod ima dvije faze koje je potrebno dobro protresti, a formuliran je za sve tipove kože, kao osjetljivu i atopičnu kožu te je posebno formuliran za suhu i osjetljivu kožu. Hydrolotion SPF 50 osigurava dugotrajnu hidrataciju, pruža nemastan osjećaj i apsorbira se brzo i jednostavno. Zahvaljujući svom hipoalergenom sastavu, ovaj proizvod je pogodan za sve članove obitelji (od 12. godine).

Oba proizvoda pružaju široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka te imaju vrlo visok SPF 50, osiguravajući vam maksimalnu sigurnost tijekom vaših ljetnih aktivnosti. Bez obzira na to jeste li na plaži, u gradu ili na planinama, ovi proizvodi su vaša pouzdana zaštita od štetnih učinaka sunca.

ISDIN Fusion Water Texture.jpg
ISDIN 

Nemojte zanemariti važnost SPF-a

Nemojte zanemariti važnost SPF-a i zaštitite svoju kožu od sunčevih zraka koje su prisutne tijekom cijele godine, a posebno tijekom ljeta. ISDIN je vaše ulaganje u zdravlje kože. Isprobajte i osigurajte sebi siguran i bezbrižan ljetni doživljaj s blistavom i zdravom kožom.

Dostupnost: u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini Sophia.hr.