Sofia Richie Grainge i Margot Robbie dvije su trenutno najpopularnije it djevojke od kojih prva osvaja estetikom Instagrama te video formatima beauty tematike i mode na TikToku, dok druga na svijet gleda s velikog platna te živi život nove Barbie.

I dok svaka to što trenutno radi, radi na odličan način, dijele zajedničku poveznicu. Radi se o savršeno nježnoj nijansi ružičastog Chanel ruža, onoj koju je Sofia Richie nosila na dan vjenčanja (održano proljetos na jugu Francuske), ali i koji je naTikToku predstavila kao proizvod bez kojeg više ne može.

Upravo tu nijansu Margot Robbie je odabrala za nedavnu premijeru filma Barbie u Los Angelesu, a ono što ove dvije slavne žene povezuje je i činjenica da je iza njihovih beauty izgleda za spomenute događaje stoji Chanelova vizažistica Pati Dubroff.

Margot Robbie u ulozi Barbie
Profimedia Margot Robbie

Sofia Richie
Profimedia Sofia Richie

Sve je to i više nego dovoljno da se upravo ovaj ruž proglasi najpoželjnijim ružem ovog ljeta, jer osim što privlači nijansom privlači i činjenicom da osvaja balzam formulom bogatom vlagom, te da na usnama izgleda odlično. Dubroff ističe kako je ova formula savršena ne samo za ljeto nego i za hladnije dane kada se usne lakše ispucaju iz razloga što je balzam obogaćen uljem dobivenim iz voća i maslinova lista koje se može pohvaliti antioksidativnim i pomlađujućim svojstvima, što znači da su usne nakon nanošenja meke, hidratizirane i glađe.

Chanel Rouge Coco Baume 928 Pink Delight
Chanel 

Ova pinki čarolija krije se iza oznake 928 Pink Delight iz Chanelove linije Rouge Coco Baume i dostupna je po cijeni od oko 40 eura.