Sadie Sink, uspješna glumica poznata odličnim ulogama u uspješnicama kao što su film The Whale i mega popularni serijal Stranger Things, prihvatila je novu ulogu, onu kojom će unaprijediti svijet mode i ljepote svojom prepoznatljivom pojavnošću. Vijest je to koju je Armani Beauty podijelio i na društvenim mrežama gdje su brojni pozitivni komentari najbolja potvrda odlične odluke.

Nova globalna ambasadorica brenda osim što će svojim likom i djelom isticati snagu brenda ujedno će i glumiti u nadolazećem novom poglavlju za mirs SÌ zajedno s Armanijevom globalnom ambasadoricom ljepote Cate Blanchett.

Prilikom objave ove velike vijesti slavni Giorgio Armani je izjavio: "Za mene SÌ utjelovljuje i razum i emocije. To je poziv da budemo strastveni i slobodni i da se posvetimo potpunom samoizražavanju. I to vidim u Sadie Sink, talentiranoj mladoj glumici koja je rekla da svojoj strasti prema filmu i glumi u nježnoj dobi i čija je predanost dovela do ostvarenja njenog sna".

Prve dostupne fotografije kampanje koju potpisuje fotograf Damon Baker otkrivaju rafinirani styling iza kojeg stoji Molly Dickson, dok frizuru te makeup potpisuju Ryan Richman i Nina Park.

Podsjetimo kakoproljetos u Armanijev svijet zakoračila i Sydney Sweeney u ulozi zvijezde mirisne kampanje za miris My Way.