Ukoliko ste ljubitelji matche, zdravog zelenog napitka, razmislite o uvođenju matche i u vaš beauty svijet. Matcha je već neko vrijeme sastavni dio rutine njege kože s maskama za lice i uživanja u mirisima na temu matcha a matcha estetika izuzetno je popularna na TikToku, pa ne čudi što su uradci vezani uz matcha latte manikuru viralni.

Matcha latte nokti privlače bojom i stilistikom ite činjenicom da se savršeno uklapaju u kraj ljeta ali i ranu jesen. Ovaj stil manikure uključuje lakiranje noktiju u raznim zelenim nijansama koje podsjećaju na boju matche, a odlično se nose u kombinaciji s dodatkom bijele ili bež nijanse čime se dodatno naglašava latte efekt. Bilo da preferirate prigušene kremaste nijanse, zemljane tonove ili snažnije zelene, postoji idealna matcha zelena nijansa laka za nokte koja će odgovarati vašem ukusu.

Kada je u pitanju usklađivanje vaše odjeće, matcha latte nokti dobro se slažu s neutralnim tonovima kao što su bež, bijela i crna. No, ako želite dodati dašak boje, možete ih nositi uz pastelne nijanse poput ružičaste ili plave. Ovo su neke od najpopularnijih manikura:


Klasični matcha latte nokti


Barista matcha latte srca


Matcha latte francuska manikura


Strawberry Matcha latte manikura

Ombre matcha latte nokti