Ako pratite trendove u svijetu frizura zasigurno znate kako je bob stil već duže vrijeme najpopularniji tip frizura. Privlači dužinom koja može varirati od kraće do one do ramena, te stilskim igrama koje svaki od bob stilova čine još posebnijim.

Našu je pažnju privukao "plišani" bob ili plush bob, odličan za sve one koji žele odbaciti duge pramenove i odabrati frizuru koja privlači volumenom i odličnim sjajnim dojmom.

Plush kosa dio je popularne stilistike koju opisujemo pojmom tihi luksuz i estetike koja se uklapa u old money lifestyle.

Što je zapravo plush bob?

Pojednostavljeno, to je bob frizura s mega naglašenim volumenom koja izgleda zanosno, luksuzno i otmjeno. Tajna je u šišanju u kojem je se pažljivo oblikuju unutarnji slojevi kose kako bi se dodao volumena ali postigao bob efekt – ravni rez koji odlično uokviruje svaki tip lica.

Nosi se u različitim verzijama, ovisno o raspoloženju i prilici, odlično se nosi bez obzira volite li više kosu na stranu ili razdjeljak na sredini, nosite li svjetliju ili tamniju nijansu ili kovrče...

Erste 2023 Diners Exclusive kampanja
Erste Diners