Comeback nekad najpopularnijeg looka ravno fenirane kose? Rihanna kaže da!

Riri ima novu frizuru koja neodoljivo podsjeća na stilove kakve smo nosili devedesetih i ranih 2000-ih.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je simbol samopouzdanja, inovativnosti i stalnog, neodoljivog eksperimentiranja. Ikona pop kulture čiji su albumi, modni stil i poslovni uspjesi nadmašili titulu glazbenog talenta. Naravno, govorimo o Rihanni. Svjetska zvijezda, stalno nas inspirira svojim hrabrim odabirom i avanturističkim pristupom odijevanju te potiče svakoga od nas da budemo autentični i slijedimo svoje pravo ja. Pravi modni kameleon, Riri inovativno postavlja nove trendove brojnim segmentima, pa je Rihanna osim po glazbi poznata i po jedinstvenom modnom i beauty stilu.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Poput svojevrsnog kameleona, Rihanna je ovih dana lansirala novu kolekciju tenisica Fenty x PUMA. Pjevačica i poduzetnica svoj je outfit zaokružila uz sivi oversized blejzer, duge hlače i odgovarajuću košulju – i naravno, Fenty x PUMA tenisice. Ali detalj koji je najviše privlačio pažnju bile su pune, ravne šiške koje su joj padale preko čela, uz pramenove koji su joj uokvirili lice.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsjetimo, ova zvijezda je godinama nosila kultne frizure s naglašenim šiškama, od chic francuskih zavjesa šiški do asimetričnih te potpuno razbarušenih šiški u fazi s kratkom pixie frizurom. Vrijeme je očito za novu/staru frizuru, koja je velika promjena u odnosu na njezinu posljednju frizuru, bujnu kosu inspiriranu 50-ima.

Novu frizuru je začinila i beauty detaljima, očima oblikovanim maskarom i olovkom, te usne istaknute crvenim mat ružem, što je i njezina savršena kombinacija.

Izvor:Elle.rs