Puno se pričalo o ovogodišnjoj Coachelli, glazbenom festivalu u Kaliforniji, čiji je prvi od dva festivalska vikenda, uz sva govorkanja, prošao u znaku odličnih nastupa (Lana Del Rey, Doja Cat i Tyler, the Creator, Ice Spice, Sabrina Carpenter i Gwen Stefani koja je nakon desetogodišnje pauze nastupila s grupom No Doubt), te odaziva brojnih celebrityja. I dok je do prije nekoliko godina Coachella bila primjer festivalske mode, glamura u kombinaciji s atraktivnim country i boho stilom, prema viđenom i Coachella prolazi kroz modnu transformaciju, koja je i dalje inspirativna i zanimljiva, jer upravo je ti i posebnost festivalske mode.

U prvom vikendu je vladao modni miks, od rado viđenih kaubojki i kaubojskih šešira, do krzna, minica, ali i trapeica i oversized bomber jakni, a među brojnim gostima posebnu pažnju je privukla Hailey Bieber koja je na festival došla s novom starom frizurom.

Hailey Bieber
B4859 / Avalon / Profimedia Hailey Bieber

Hailey Bieber
B4859 / Avalon / Profimedia 

Naime, dužu i tamniju nijansu kose, zamijenila je bob cutom koji je već niz godina njezina najčešće birana frizura. Dužina malo ispod brade, nježnija i toplija nijansa od dosadašnje chocolate syrup boje, privlače estetikom koja se postiže šišanjem kose bez slojeva, te se nosi odlično u brojnim modnim kombinacijama. Promjenu su na društvenim mrežama snažno podržali brojni fanovi.

Bob nastavlja dominirati beauty vodama, a osim Hailey to su potvrdile i glumica Ayo Edebiri te model Gigi Hadid.

Hailey Bieber festivalski look je zaokružila zelenom manikurom, all black outfitom u kojem je ključnu ulogu imala kožna jakna te no pants look, te neizostavna Rhode maskica za mobitel.

Neke od najzanimljiviji outfita s prvog Coacehlla 2024 vikenda pogledajte u galeriji:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Coachella 2024