Rihanna je nedavno predstavila svoju novu Savage x Fenty kolekciju donjeg rublja pod nazivom 'Signature Script'. U njoj je glavno lice bila upravo ona, kao što smo već i navikli, a linija se ističe svojim jedinstvenim printom koji prikazuje ime brenda otisnuto na čipki, nudeći ekskluzivni asortiman koji uključuje grudnjake, cheeky gaćice, izazovne bodije, topove za spavanje i kratke hlačice za spavanje.

Nakon živahne kolekcije za Valentinovo, s ovom je Riri prešla u nešto nježniju paletu boja - pastelne nijanse nebesko plave i lila ljubičaste uz bezvremenske neutralne nijanse.

Nova Savage x Fenty kolekcija
Savage x Fenty 

Ono što je dalo posebnu vibru cijeloj kolekciji je i Rihannina nova frizura, luksuzni barokni bob, često nazivan i old money bobom zbog daška glamura koji odaje. Ono što je must ove frizure je definitivno naglašeni volumen, a teži uglađenijoj vrsti frizure za razliku od prošlogodišnjih opuštenih, neopterećenih varijacija boba koje su vladale.

Frizura je inspirirana raskoši i bogatim detaljima baroknog doba, a Rihanna ju je savršeno uklopila u svoju priču o donjem rublju koju uvijek donese savršeno izrealizirano do detalja. Njezina strawberry blond boja kose savršeno se uklopila u cijelu priču nude šminke i neutralnih komada donjeg rublja, kao i uz dijamantni nakit koji je dodatno pojačao luksuz viđenog.

Nova Savage x Fenty kolekcija
Savage x Fenty 

Rihanna je tako spojila dva velika ovosezonska trenda - plavu kosu i bob frizuru, a slično je napravila i Zendaya koja je nedavno na crvenom tepihu pokazala promjenu u boji kose dok važi za jednu od poznatijih nositeljica baroknog boba.

Plava će biti tražena narednih tjedana, od platinasto plave do champagne plave i plave s tamnim korijenima - svaka od njih nosi svoju energiju pa iako ste možda već plavuša, i prelasci u drugačije stilove već su velika promjena. A i na kraju dana, nije lako pronaći ni idealnu nijansu koja vam najviše odgovara. Bitno je razlikovati tople od hladnih podtonova kože i usporediti kako se koji od njih slaže s određenim plavim nijansama.

Donosimo inspiraciju kako spojiti plavu kosu i barokni bob. 

Barokni bob
Instagram (@hoskelsa) 

Barokni bob
Instagram (@evgenia.revenko) 
Barokni bob
Instagram (@evgenia.revenko) 

Barokni bob
Instagram (@evgenia.revenko) 

Barokni bob
Instagram (@hoskelsa) 

Barokni bob
Instagram (@hoskelsa)