Chanel N°5 L’Eau u novoj dimenziji: Mirisni doživljaj obožavanog mirisa je nepromijenjen ali tu je nova obla bočica

Odmak od klasike dolazi u limitiranoj ediciji omiljenog parfema

Chanel

Sjećate li se priče slavne Marilyn Monroe kada je u intervjuu za magazin Time otkrila zanimljivu anegdotu? Onu o priči kako ju je jednom prilikom neki tip pitao što nosi pri odlasku u krevet, a ona mu je odgovorila kako nosi samo Chanel N°5.

Priča je izrasla u legendu a legendarni N°5 dio je i naših mirisnih impresija. Ljubav prema ovom mirisu traje još od 1921. godine kada je slavna Gabrielle Chanel odlučila stvoriti miris drugačiji od svih drugih - ženski parfem s mirisom žene. Kako bi ispunio njezin zahtjev, parfumer Ernest Beaux raskinuo je s tradicionalnim kodovima parfumerije i priredio joj olfaktornu revoluciju.
I tako je nastalo ime koje živi vječno.

Godine 2016. Olivier Polge, Chanelov dizajner parfema, osvježio je mirisni doživljaj tako da je ušao u izvornu formulu i s velikom pažnjom se posvetio svakom sastojku, a sve kako bi stvorio idealnu ravnotežu svježine. Tako je nastao mirisni nastavak slavne petice, svježija i ležernija mirisna verzija originalnog mirisa, nazvana N°5 L’Eau; očaravajući spoj cvjetne svježine i esencije koji je svoju mirisnu ljepotu čuvao u savršenoj, klasičnoj bočici.
Klasika je klasika ali novost kako je kultni miris svoju klasičnu bočicu zamijenio novom, limitiranim izdanjem koje krasi obli dizajn, je neodljiva.

Chanel 


Chanel novu bočicu opisuje kao onu nalik oblutku, a koja privlači formom te doživljajem svjetlosti uhvaćenim u upečatljivoj jednostavnosti. Nova bočica sadrži originalni miris, te ova kombinacija savršeno spaja nasljeđe, mirisnu sofisticiranost i moderniji izgled.

Chanel 


Ispod ovog novog čepa očekuje vas i dalje jednako zadivljujuća kombinacija u kojoj blistave citrusne zrake lebde prema nebu, uzdignute aldehidima. Zatim dolazi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang-ylanga, a na kraju dinamični vetiver i cedar. Miris je to koji izaziva ovisnost, jednostavan u svojoj sofisticiranosti i sposoban pretvoriti najluđe snove u stvarnost. Tekućina i snažna kap koja ide protiv toka i udomljuje svaku emociju u svijetu.

Chanel 

S njim možemo biti sve – bezbrižni, radosni, misteriozni, hrabri, punu želja – i sve suprotno od toga. Ovaj cvjetni miris može ispuniti trenutne potrebe i osloboditi emocije u nekoliko sekundi, u trenutku. To je mirisni odjevni predmet prikladan za svaku priliku i svaku emociju. Uvijek je spreman, tako da možete biti tko želite, kada to želite. Hrabro i uz potpunu slobodu.