7 muških mirisa stvorenih za ljetne senzacije: Oduševljavaju mirisnim notama i savršenom mirisne dozom osobnosti

Ovo su neki od najpopularnijih muških ljetnih mirisa

Acqua di Parma

Nije novost kako mirisi imaju nevjerojatnu moć pospremanja uspomena i sjećanja. Ponekad je dovoljan samo trenutak kako bi nas parfem vratio u neke proživljene trenutke. Ako to povežemo s ljetom, zasigurno imamo omiljene mirise koji su nam već na prvu definicija ljeta, slobode, toplih noći i dolce far niente atmosfere. Za još jedan poseban doživljaj ljeta važno je odabrati miris koji će obilježiti ljetne mjesece pred nama, a ovaj put se okrećemo mirisnim notama za muškarce. I dok sve više mrisa ne dolazi s oznakom za žene ili muškarce, već su jednako doborodošli ze jedne i za druge, ono što je važno pri odabiru vama savršenog mirisa je – doživljaj. I dok će svatko od nas miris odabrati prema osobnom doživljaju istog, nije na odmet spomenuti mirise koji su već osvojili tržište.

Ove sezone u trendu su svježe mirisne kombinacije, one pune okusa koje možemo opisati kao sočne ali ne sladunjave, poput sicilijanske naranče i citrusnih nota bergamota, zaokružene notama jantara, mošusa i pačulija, ali za bolji pregled orktijte koje su naše homme ljetne preporuke.

Louis Vuitton Afternoon Swim

The House of Creed 

Ljeto je službeno stiglo, a s njim i luksuzni, novi miris Louis Vuittona. Note Afternoon Swima sadrže dojmljive, svježe podtonove s tragom bergamota i đumbira koji ga čine ne samo ljetnim hit mirisom, već i cjelogodišnjim klasikom.

The House of Creed Aventus

The House of Creed 

Kao i kod svih mirisa iz The House of Creed, Aventus je odabir za one koji i inače užvaju u profinjenim mirisnim slojevima. Elegantne mnote limuna, ružičastog papra, ananasa i jasmina, ovaj miris čine privlačnim i sofisticiranim.

Hermès H24 Herbes Vives

hermes 

Kad bismo zamislili što bi savršeni muškarac nosio ovog ljeta, lako je zamisliti da odabere ovaj energičan i nedvojbeno muževni miris. Može se pohvaliti savršeno odmjerenom mješavinom biljnih esencija, uključujući kiselicu, konoplju i peršin, naglašenih suptilnom notom kruške.

Acqua di Parma Arancia di Capri

Acqua di Parma 

Impresivan miris koji vas poziva da ga udahnete više puta, jer oduševljava s notama mirte, bosiljka, borovice, talijanskog limuna i jasmina stvarajući osvježavajuću energiju u cjelini.

Tom Ford Costa Azzurra

tom ford 

Najnoviji parfem Toma Forda idealan je za darivanje - poklonite ga najsamopouzdanijem muškarcu kojeg poznajete, onom koji je besprijekorno odjeven do vrha i uvijek odiše atraktivnim savoir-faire. Costa Azzurra ima očaravajuću mješavinu ekstrakta hrastovine, cedra i pravog dodira mekog jantara.

Jo Malone London Cypress & Grapevine Cologne Intense

Jo Malone London 

Ovaj novi miris lako će postati klasik. Svježa, ali drvenasta, nova kolonjska voda Jo Malone nosi opojnu fuziju čempresa i vinove loze, koja miriše gotovo poput finog sloja eukaliptusa. Dodatna napomena: ako je dovoljno dobar za Toma Hardyja i Christiana McCaffreyja, dovoljno je dobar i za svakog muškarca kojeg volimo.

Killian Blue Moon Ginger Dash

killian 


Blue Moon Ginger Dash je dobio ime po poznatom party piću iz 1990-ih; divna aroma prožeta je akordom đumbira i votke, obavijena mekim bijelim mošusom poput kašmira koji daje malo topline.