Ovog se ljeta sve vrti oko pletenica: Evo kako vrlo jednostavno postići vrlo efektne frizure idealne za toplu sezonu

Volimo kreativnost ovog beauty trenda.

Instagram (@negin_mirsalehi)

Ako imalo pratite trendove na društvenim mrežama, sigurno ste uočili da se ovog ljeta okrećemo ne samo novim beauty i makeup rutinama, već isprobavamo razne nove stilove frizura. Jedna od popularnijih je ona s pletenicama.

One će zauvijek ostati jedan od najpopularnijih stilova, a ujedno nam omogućuju odmor od svakodnevnog friziranja i njege kose. Vrlo su stylish, nude beskrajne mogućnosti stiliziranja, a moguće ih je nositi na raznim duljinama kose.

A kao i za sve ostalo ljeti, tako i kada su frizure u pitanju težimo jednostavnosti i praktičnosti, stoga i ovdje pletenice odnose pobjedu.

Možete ih isplesti po cijeloj glavi za popularni boho izgled, a ako se ljubitelji još lakših varijanti, uvijek možete pletenice uklopiti u visoki ili niski rep, kao i polurep, jednu od najomiljenijih opcija tijekom ljetnih mjeseci.

Danas su iznimno popularne i mini pletenice koje uokviruju lice kao i njihovo stiliziranje s maramama, ukosnicama, cvjetnim kopčama ili kapama i šeširima. Uvijek je ovdje kao opcija i klasična riblja kost za efikasno uklanjanje kose s lica.

Iznimno su popularne i bob pletenice, jednako kao i bob frizura općenito, iako dugačke pletenice nikada ne gube na traženosti.

Potražite svoju inspiraciju među it djevojkama koje uvijek najbolje znaju kako nositi beauty trendove.