Watermelon Nails - savršena manikura za vruću ljetnu sezonu: Donosimo 15 ideja za šarene i sočne nokte s lubenicama

Ljeto je idealna sezona za isprobavanje potpuno drugačijih i otkačenih manikura.

Instagam (@nylove_nail)

Kada dođe ljeto, svi kao da požele pomalo promijeniti svoju rutinu i uvesti neke novitete u beauty segment. Iako smo ljubitelji neutralnog i klasike, ljeto je idealna sezona za izlazak iz zone komfora. Promjene se tada najčešće događaju upravo na noktima.

Fruity nokti trenutno su svuda po društvenim mrežama, a sudeći prema Pinterestu, bit će jedan od najvećih trendova ovog ljeta (pretraga na platformi se povećala za 175%). Od limun do jagoda noktiju, voćna manikura je it ovog ljeta, stoga ne možemo garantirati da i mi nećemo pasti pod njezin utjecaj.

Nakon što smo vam prije nekoliko dana predstavili bogatu inspiraciju fruity noktiju s raznim voćnim elementima, danas je naglasak na lubenicama. Mnogi će reći - najomiljenije ljetno voće, sočno, slatko, puno vode i idealno za hidrataciju i visoke temperature. I doista, na neki način i je zaštitno lice ljeta.

Postoje bezbrojne mogućnosti kada je u pitanju uključivanje ovog popularnog voća u vašu umjetnost na noktima, od jednostavnog korištenja živahne ružičaste i zelene palete lakova do repliciranja svakog detalja svježe kriške lubenice.

Potrebna vam je inspiracija? Stiže u nastavku. 

Instagram (@nailsbycanishiea) 

Instagram (@nailsby.mckenna) 

Instagram (@amyytran) 

Instagram (@lolo.nailedit) 

Instagram (@nailartbyjen) 

Instagram (@afreshset) 

Instagram (@tinybrushes) 

Instagram (@vanityprojects) 

Instagram (@vanityprojects) 

Instagram (@skintegrityesthetics) 

Instagram (@sel.phbeauty) 

Instagram (@nailsby.hails) 

Instagram (@nuka.nails) 

Instagram (@azaleacitynails) 

Instagram (@truetonesstudio)