Već smo ranije pisali o tome da je blijedo žuta boja proglašena it nijansom proljeća i ljeta. Mogli smo je vidjeti na modnim komadima, pramenovima kose i noktima. Međutim, butter glazed french manikura je trend za koji nismo znali da nam je potreban.

Ova boja je privukla pozornost dizajnera kao što su Loewe, Zimmermann i Givenchy koji su je implementirali u svojim nedavnim kolekcijama. U međuvremenu, maslac plava boja kose postala je popularna među slavnim djevojkama koje traže mekši pristup plavim nijansama, primjerice Leonie Hanna, Sofia Richie Grainge, Beyoncé i Sabrina Carpenter.

Kada su nokti u pitanju, Selena Gomez dala je svoj pečat jarko žutoj manikuri, a od tada ta nijansa dominira našim 'for you' stranicama pa je bilo samo pitanje vremena kada ćemo vidjeti kako djevojke postaju još kreativnije s ovom bojom na noktima.

Ovaj stil kombinira klasičnu francusku manikuru s modernim zaokretom - umjesto tradicionalne bijele boje, vrhovi noktiju prekriveni su maslac žutom, što im daje svjež i trendi izgled.

U nastavku vam donosimo još inspiracije kako nositi ovu trendi manikuru za ljeto 2024. godine.

 Izvor: Elle.rs