Veliki uspjeh hrvatskog brenda prirodne kozmetike koji osvaja zahtjevno tržište Južne Koreje

Hrvatski brend prirodne kozmetike, Zeotex, postiže impresivan uspjeh ulaskom na iznimno zahtjevno tržište Južne Koreje, poznatom po strogim standardima u kozmetici.

Luka Ašanin

Brend poznat po svojim proizvodima na bazi moćnog detox minerala zeolita, osvaja srca Korejaca svojim visokokvalitetnim i prirodnim formulacijama.

Ovaj domaći brend od početka se vodio željom za savršenstvom i pažnjom prema svakom detalju. Njihov zeolit, jedini na našem tržištu koji se kontinuirano znanstveno ispituje, ima dokazanu učinkovitost u eliminaciji toksina, što potvrđuje i Fakultet agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (FAZOS). Podrška brojnih renomiranih institucija dodatno učvršćuje njihovu reputaciju.

Luka Ašanin 

S prirodnim formulacijama bez štetnih sastojaka poput parabena i sulfata, Zeotex proizvodi su sigurni za sve dobne skupine, što dodatno učvršćuje njihovu poziciju u svijetu prirodne kozmetike pa i ne čudi da su već osvojili europsko, američko i emiratsko tržište, a sada su s pravom pronašli svoje mjesto među inovativnim beauty brendovima Koreje. Bio je to dugotrajan proces, ali trud im se isplatio.

Luka Ašanin 

Kako ističe vlasnica brenda, Vanja Horvat, njihova misija je jasna: “ Želimo proizvoditi najefikasnije proizvode koristeći prirodne moći kako bismo minimalizirali štetne utjecaje iz okoline, a najveća nam je nagrada što nam je već toliko ljudi širom svijeta dalo povjerenje."

Luka Ašanin 

Zeotex prirodna kozmetika rješava razne probleme kože, vlasišta i kose i pravi je detox i prevencija od štetnih procesa koje uzrokuju toksini, pesticidi i teški metali iz naše okoline. Sada, nakon ulaska na tržište Koreje, Zeotex je spreman za nove izazove i nastavak globalnog širenja, a kako doznajemo, već provode veliko istraživanje tržišta u Brazilu.