Kada bi se plava kosa Carolyn Bessette-Kennedy i rajf Jackie Kennedy spojili u jedan stil, onda bi to izgledalo ovako kako trenutno izgleda Kendall Jenner.

Da, dobro ste pročitali. Iako voljena nam it djevojka i manekenka oduvijek njeguje i nosi svoju prirodnu smeđu boju kose i gotovo nikada ne eksperimentira s bojama i frizurama (osim kada su revije i editorijali u pitanju), sada je sve iznenadila ogromnom promjenom.

Kendall Jenner
Instagram (@kendalljenner) 

Kendall Jenner
Instagram (@kendalljenner) 

Naime, nakon revije modne kuće Alaïa na Tjednu mode u New Yorku, Kendall je posjetila slavnu frizerku Jennu Perry za potpuno novi izgled i boju, što je potom objavila na svom Instagramu. I dok smo i mi na prvu pomislili da se radi o perici, čini se da ovoga puta to nije slučaj.

'Trebalo mi je dva dana kako bih dobila ovu prekrasnu nijansu zlatne plave. Zaista je inspirirana devedesetima i izgledom Caroline Bessette-Kennedy', rekla je Perry.

Kendall Jenner
Instagram (@kendalljenner) 

Kendall Jenner
Instagram (@kendalljenner) 

Ova topla nijansa boje meda jako podsjeća na rich-girl trend plave kose koji će biti popularan ove jeseni, nastavljajući se na ljubav prema plavoj kosi ovog ljeta. 'Volimo svijetle plavuše, ali sada je vrijeme da se vratimo tamnim korijenima i maslac nijansama', rekao je stilist slavnih Julius Michael. Čini se da ćemo svuda ove jesenske sezone gledati baby svijetle pramenove s tamnijim korijenima kako bi kosa izgledala prirodno i osunčano.

Kendall je i mrvicu skratila duljinu kose, a osim uz frizuru s kopčom, stilizirala ju je i s crnom trakom inspiriranom Jackie O.