Uz dolazak prvih pahulja i dobro poznatih božićnih hitova, početak prosinca potpuno nas je uvukao u svoju blagdansku čaroliju - ali, priznajemo, jako nam se sviđa! Dok čekamo pravi snježni pokrivač koji će sa sobom donijeti onaj idilični zimski krajolik, uživamo u okićenim gradskim ulicama te se pripremamo na uređenje doma.

Prosinac sa sobom nosi posebnu čaroliju koja nas mami da se povučemo u toplinu doma, zavučemo pod najmekšu dekicu, dok se u zraku osjeća miris svježe pečenih kolačića. Kako su temperature sada u potpunosti u skladu s kalendarom, streaming platforme postaju naš saveznik u stvaranju savršenog ambijenta za mnogima omiljeno godišnje doba.

U ovom prosinačkom vodiču s preporukama na platformi Netflix istražujemo najnovije naslove - od filmova iz bajki do intrigantnih serija, ovaj izbor nudi priliku pronaći savršeni sadržaj dok uživate u blagdanskom duhu.

Blood Vessel (8. prosinca)

Netflixov triler govori o slučajno okupljenih šestero ljudi koji bježe iz grada opustošenog naftnim zagađenjem. Okupili su se na tajanstveni brod, ali nisu svjesni opasnosti koje ih čekaju. 

Leave the World Behind (Ostavi svijet za sobom) (8. prosinca)

Ovaj triler prati obitelj koja iznajmljuje prekrasnu kuću na Long Islandu za odmor koji se neočekivano prekine usred nestanka struje. Kada se ispostavi da se radi o masivnom kibernetičkom napadu koji onesposobljava sve njihove uređaje, moraju raditi zajedno kako bi pronašli način da prežive ovu krizu. U filmu glume Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la i Kevin Bacon.

The Crown (Kruna) (14. prosinca)

Drugi dio šeste i posljednje sezone serije obećava još dublje emotivne zaplete. Nakon što su prve četiri epizode bile usredotočene na tragično ozlijeđenu princezu Dianu, očekuje se da će se sljedećih šest epizoda uglavnom fokusirati na adolescenciju princa Williama i njegovo udvaranje budućoj supruzi Kate Middleton.

Maestro (20. prosinca)

Drugi redateljski pothvat Bradleya Coopera je film 'Maestro', ljubavni portret legendarnog američkog dirigenta i skladatelja Leonarda Bernsteina (glumi ga Cooper). Ističe se i Felicia Montealegre Bernstein (Carey Mulligan), glumica, aktivistica i Bernsteinova supruga. Njihov odnos obećava da ovo nije tipičan biografski film.

Berlin (29. prosinca)

'Berlin' služi kao prednastavak hit serije 'The Money Heist' i otkriva priču o podrijetlu voljenog lika (Pedro Alonso) koji igra naslovnu ulogu, smještajući ga u Pariz dok planira svoju najambicioznu (do tada) pljačku.

Izvor:Elle.rs