Iako najčešće subjektivno najdulji mjesec u godini, siječanj se veoma brzo približio kraju i samo što nismo ušli u veljaču. 

Uz razne novitete koje nam donosi, mnogi se najviše raduju onima koje je pripremio Netflix. Najomiljeniji streaming servis donosi novi 'katalog' naslova koji će gledatelje uvesti u sljedeći mjesec 2024. godine, mjesec koji i dalje volimo provoditi pred malim ekranima dok su vani niske temperature. 

Osim najromantičnijeg dana u godini, Netflix je za veljaču pripremio širok spektar žanrova, od dokumentaraca i novih sezona već poznatih serija, legendarnih filmova koji nikada nisu bili dio ikakvih digitalnih platformi, pa do potpuno novih naslova. 

'Avatar: The Last Airbender' ('Avatar: Posljednji Airbender')

Netflixovi originalni sadržaji koji debitiraju ovog mjeseca uključuju dugoočekivanu novu adaptaciju filma 'Avatar: The Last Airbender' ('Avatar: Posljednji Airbender'). Serija će imati deset epizoda, a priča se vrti oko Aanga, člana naroda Zraka koji se sa svojim prijateljima upušta u avanturu kako bi ispunio zadatak i postao novi Avatar. Istoimena se serija emitirala od 2005. do 2008. godine, a obožavatelji su oduševljeno dočekali novu adaptaciju koja ih vraća u prošla vremena.

'Avatar: The Last Airbender' izlazi 22. veljače.

'Love is Blind' - šesta sezona

Uz Avatara, kao jedan od najiščekivanijih noviteta, stiže i šesta sezona televizijskog ljubavnog showa 'Love is Blind'. Svi obožavatelji znaju da mogu očekivati nove drame, skandale, ljubavne periperije i sve ono što se može pronaći u showu namijenjenom pronalasku partnera. Kao i kod ostalih sezona, tako će vjerojatno i ove 40 kandidata ući u show kako bi pronašli onog pravog ili onu pravu.

'Love is Blind' šesta sezona izlazi (prigodno) 14. veljače.

'One Day' ('Jednoga dana')

Temeljena na istoimenom romanu Davida Nichollsa, serija 'One Day' ('Jednoga dana') spremna je gledateljima servirati desetljećima dugačku ljubavnu priču glavnih likova Dexa (Essie Davis) i Emme (Ambika Mod) koji se sretnu svake godine na isti dan. Roman je prvi put adaptiran još 2011. godine u filmu gdje su glumili Anne Hathaway i Jim Sturgess, a ovoga puta stiže u obliku 14 epizoda.

'One Day' izlazi 8. veljače.

'Alexander: The Making of a God' ('Aleksandar: Postanak boga')

Za ljubitelje akcije, povijesti i legendarnih ličnosti, uskoro na Netflix stiže nova dokumentarna serija od šest epizoda koja će opisati čudesno životno putovanje Aleksandra Velikog'. 'Alexander: The Making of a God' ('Aleksandar: Postanak boga') prikazivat će uspon Aleksandra Velikog od progonstva do želje da svrgne moćnog perzijskog cara Darija i, na posljetku, pokoravanja tada većine poznatog svijeta. Povijesna će serija biti mješavina dramatičnih rekonstrukcija, uvida znanstvenika, inovativnih arheoloških otkrića i trenutnih iskapanja na nalazištu Calliope Limneos-Papakosta u Aleksandriji.

'Alexander: The Making of a God' izlazi 31. siječnja.

'Crossroads' ('Zauvijek prijateljice')

Na Netflix stiže i film iz 2002. godine, 'Crossroads' ('Zauvijek prijateljice'), ujedno i prvi film u kojemu se pjevačica Britney Spears pojavila kao glumica. Film nije bio dostupan na streaming servisima i digitalnim platformama otkako je ugledao svjetlo dana, a uskoro ćemo moći gledati Britney na vrhuncu svoje karijere u filmu koji prikazuje ponovno ujedinjenje najboljih prijateljica iz djetinjstva koje kreću na zajedničko putovanje. 

'Crossroads' izlazi 15. veljače

Netflix će ponuditi i široku lepezu filmova, uključujući i dobitnika Oscara za najbolji film na dodjeli 2023. 'Everything Everywhere All At Once', kritički hvaljenu komediju 'Marcel the Shell with Shoes On' i adaptaciju 'The Great Gatsbyja' Baza Luhrmanna. Obožavatelji Nancy Meyers mogu uživati u rom-comu iz 2003. godine 'Something's Gotta Give', s legendarnom glumačkom postavom predvođenom Jackom Nicholsonom i Diane Keaton.