Novi tjedan donosi ulazak Merkura, planeta komunikacije, u zračni znak Vodenjaka, što će utjecati kako na promišljanja svakog znaka zodijaka tako i na razgovore koji će biti konceptualniji i društveno osviješteniji, ali zbog utjecaja Plutona i na one s naglaskom na teme o kojima se ne govori svakodnevno. Također tjedna će obilježiti i utjecaj Venere koja u odnos s Marsom potiče na izlazak iz rutine te pronalaženje brzih rješenja.

Ovan

Horoskopski znak ovan
Shutterstock 

Uz sva propitkivanja zvijezde ukazuju da ste na dobrom putu i da vaša karijera napreduje stabilnim tempom. Faza samoograničavanja je za vama, budite spremni na više ljubavi, mira i obilja. Nastavite raditi na razvoju zadanih ciljeva. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu, ali budite strpljivi s drugima. U međuljudskim odnosima mogli bi doživjeti otkrivanje tajni, a na vama je da na viđeno gledate realno, bez uljepšavanja, bez obzira na trenutni osjećaj nesigurnosti. Možda je ovo trenutak za novi i uzbudljiv početak vrijedan riskiranja.


Bik

Horoskopski znak bik
Shutterstock 

Osjećate kako je pred vama trenutak u kojem ćte se suočiti s nekim ili nečim. Sve je to dio transformacije koja će pomoći na putu osobnih promjena. Vrijeme je za otvorene razgovore vezane na stvari o kojima razmišljate već neko vrijeme, vezano uz posao, karijeru, ali i osobna iskustva. Slobodni Bikovi, budite otvoreni za nova poznanstva, ali istovremeno zadržite svoju autentičnost.

Blizanci

Horoskopski znak blizanci
Shutterstock 

Pred vama je aktivan period ispunjen druženjima i mogućim putovanjima. Lakoćom komunikacije okupljate krug ljudi, u snazi ste otvoreno pokazati osjećaje te bliskim ljudima dati do znanja koliko su vam važni. Suprotna strana to će izuzetno cijeniti. Ovo također može biti vrijeme rješavanja birokracije i pravnih pitanja. Ovaj tjedan, otvorite se prema nepoznatom i dozvolite sebi istraživanje novih mogućnosti.

Rak

Horoskopski znak rak
Shutterstock 


Pred vama je ugodan tjedan koji će potvrditi kako se rizik isplati. Svojim djelima i riječima dajte do znanja voljenoj osobi koliko je posebna za vas, budite darežljivi. Dani pred vama nude brojne poslovne mogućnosti, vrijeme je za odluke vezane uz napredak u karijeri, ali ne zaboravite pronaći ravnotežu između osobnog i profesionalnog. Razmislite o sudjelovanju u edukaciji ili tečaju jer će vam to pomoći izgraditi samopouzdanje.


Lav

Horoskopski znak lav
Shutterstock 


Bavljenje mentalnom gimnastikom koči vaš rast i sprječava vas da manifestirate ono najbolje. Pokušajte ne razmišljati previše o stvarima, a vaš fokus neka budu komunikacija i razgovori, tako ćete doći i do više detalja i informacija vezanih uz pitanja koja su vam važna. Nova partnerstva ili međuljudska dinamika donijet će vam nove uzbudljive mogućnosti koje mogu promijeniti smjer vašeg života. Ovaj tjedan može donijeti prilike za financijski napredak, stoga pažljivo razmotrite dobivene opcije i razmislite o dugoročnim investicijama.

Djevica

Horoskopski znak djevica
Shutterstock 

Trenutno vam ništa ne stoji na putu. Usvojili ste nedavne lekcije i naučili kako racionalno sagledati elemente koji se tiču vaše produktivnosti i vitalnosti. Ovo je savršeno vrijeme da budete iskreni o tome gdje ste i što želite sukreirati dok istražujete s njima. Očekujte ugodne trenutke s partnerom, ali i moguće nagle nove početke na poljima poslova i navika, sve u kontekstu drugačijeg lifestylea i tehnologije.

Vaga

Horoskopski znak vaga
Shutterstock 


Odgovor na pitanja koja vas muče nalazi se ne oko vas već u vama samima. Iskoristite trenutke tišne za pronalaženje odgovora, te nastavite svojim tempom jer sve ukazuja da se nalazite tamo gdje biste i trebali biti i da napredujete ujednačenim tempom. Ne zanemarujte snove i planove za budućnost, iskoristite prilike za usavršavanje vještina i stjecanje novih znanja, budite otvoreni za učenje. 

Škorpion

Horoskopski znak škorpion
Shutterstock 


U fazi ste sagledavanja učinjenog i vrijeme je za priznanje koliko ste toga savladali. U danima pred vama u fokusu će vam biti obitelj i dom, a ako imate otvorena pravna pitanja vrijeme je za pravno savjetovanje. Postavite si ciljeve koji odražavaju vašu strast i teže prema dubljem razumijevanju sebe. Vjerujte intuiciji, priuštite si odmor u drugoj polovici tjedna.


Strijelac

Horoskopski znak škorpion
Shutterstock 


Nalazite se u periodu u kojem vam se nameću pitanja zaslužujete li više a savjet je da smanjite dozu samokritičnosti. Pred vama su dani ispunjeni komunikacijom na svim planovima, obratite pažnju na možda neizvršene obveze i plaćanja. Pronalazite načine kako biste doprinijeli osobnom zdravlju i načinu života, možda je vrijeme i da isprobati neke nove metode.

Jarac

Horoskopski znak jarac
Shutterstock 

Fizička aktivnost će vam pomoći kanalizirati višak energije i ojačati tijelo. Nemojte zanemarivati mentalno zdravlje – meditacija ili opuštajuće aktivnosti mogu vam pomoći održati unutarnju ravnotežu. U suštini, očekuje vas dinamičan tjedan, iskoristite ga za osobni rast i ostvarenje svojih ambicija.


Vodenjak

Horoskopski znak vodenjak
Shutterstock 


Merkur u vaš život unosi dar izražavanja, uočavanja detalja, što će biti od pomoći u danima neočekivanih prepreka. Pokušajte pronaći vlastitu stabilnost i snagu tako da što god budućnost donese, budete spremni. Upornost i hrabrost itekako se nagrađuju kada za to naiđe idealni trenutak. Neka vas ne iznenadi mogućnost neočekivane romantične avanture.

Ribe

Horoskopski znak ribe
Shutterstock 


Sreću i zadovoljstvo možete pronaći na neočekivanim mjestima a talent za slušanje i razumijevanje brusiti na timskim sastancima i raspravama. Od velike će važnosti biti i vaša intuicija, budite spremni izaći iz uobičajenih radnih obrazaca i isprobati nove pristupe. Sve to otvara vrata prema novim kontaktima ali i novim uspjesima.