Za nama je još jedan veliki događaj, onaj koji privlači veliku pažnju gledatelja bez obzira prate li inače ili ne sport. Naravno, radi se o velikom finalu američkog nogometa, o jedinstvenom Super Bowlu, koji se ovaj put održao u Las Vegasu, gdje su se na terenu suočili Francisco 49-rsi i Kansas City Chiefsi.

Svaki Super Bowl veže milijune gledatelja uz ekrane, i to ne samo zbog sporta, već zbog vrhunske zabave, reklama koje mu prethode, slavnih imena koja nastupaju ili se pojavljuju u publici. Ova godina nije bila izuzetak, jer osim što je u poluvremenu nastupio legendarni Usher, pobjedi Kansas Chiefsa svjedočila je i mega zvijezda Taylor Swift, čiji je dečko, Travis Kelce pomagao u ostvarenju pobjede Chiefsa.

Taylor Swift Super Bowl 2024
Harry How / Getty images / Profimedia 

profimedia-0845756622.jpg
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 


Sve je to bilo i više nego dovoljno za ogroman interes, što najbolje potvrđuje i ludilo na društvenim mrežama koje su preplavljene fotografijama Taylor u pobjedničkom zagrljaju sa svojim dragim, te vrijeme kroz utakmicu koje je zvijezda provodila u odabranom društvu (podsjećamo kako je Taylor u Las Vegas stigla netom nakon održanog koncerta u Tokiju). Superzvijezda je stigla u crnom outfitu (obratite pažnju na odlične Area traperice urešene dijamantima, za kojima je porasla online pretraga za više od 310 posto u svega nekoliko sati od Super Bowla), a od detalja koji su se posebno isticali bila je ogrlica s dijamantnim privjeskom s brojem dresa njenog dragog, brojem 87. I više nego romantično! Za istaknuti je da od kako Taylor i Travis javno komuniciraju o svojoj veze, te ona redovno nosi neki od odjevnih predmeta povezanih s njegovim klubom, prodaja dresova Travisa Kelcea s brojem 87 je porasla za više od 400 posto.

Odlično raspoložena vrijeme je provodila u loži, u društvu s Blake Lively i Ice Spice, te članovima obitelji.

Taylor Swift Super Bowl 2024
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 
Taylor Swift Super Bowl 2024
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 

Od slavnih imena za istaknuti su Jay-Z, Blue Ivy i Rumi, Lady Gaga, Gordon Ramsay, Elon Musk, Justin i Hailey Bieber... koji su uživali u nastupu Ushera, R&B zvijezde, koji je samo nekoliko dana prije nastupa objavio svoj deveti studijski album, Coming Home, tetako zaokružio tri desetljeća karijere.

Jay-Z s kćerkama Super Bowl 2024
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Lady Gaga Super Bowl 2024
The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Justin Bieber i Hailey Bieber Super Bowl 2024
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 


Njegov nastup se opisuje ako odličan show koji je uključivao brojna iznenađenja, uključujući Usher koji pleše na koturaljkama, marširajući bend koji je ispisivao njegovo ime, i gostujuće nastupe pojedinaca kao što su Jermaine Dupri, Lil Jon, Ludacris, Alicia Keys, will.i.am i H.E.R.

Usher Super Bowl 2024
EZRA SHAW / Getty images / Profimedia 

Usher i Alicia Keys Super Bowl 2024
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Usher i Alicia Keys Super Bowl 2024
Ethan Miller / Getty images / Profimedia 

Usher i Alicia Keys Super Bowl 2024
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 

Usher Super Bowl 2024
EZRA SHAW / Getty images / Profimedia 

Usher Super Bowl 2024
TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia 

Usher Super Bowl 2024
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 


Nastup koji je sve to uključivao trajao je samo 13 minuta na pozornici u poluvremenu Super Bowla, a sam Usher je izveo elemenet iz čak 11 svojih pjesama. Show je otvorio plešući na terenu s akrobatskim plesačima na svoj hit iz 2004., "Caught Up", nastavio s hitom "U Don't Have to Call". Stupivši na pozornicu a zapjevao je "Superstar", te nastavio s "Love in This Club". Slijedili su nastupi s gostujućim imenima, od Alicie Keys, koja se pojavila na pozornici u sjajnom crvenom outfitu, do zajedničke izvedbe hita "OMG" zajedno s reperom will.i.am kroz čije se noge Usher provukao na koturaljkama....

Usher je privukao i odličnim lookovima, od Dolce & Gabbana kombinezona urešenog sjajnim kamenčićima, do odličnog plavo crnog outfita s potpisom Off-White urešenog s 340.000 kristala...

Beyonce Super Bowl 2024 najavila novi album
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ali to nije sve, jer se za vrijeme Super Bowla u Las Vegasu, na stadionu Allegiant, pojavila i slavna Beyonce, ovaj put u video formatu kako bi najavila (potvrdila) novi album, tj drugi dio albuma „Renaissance“ pod nazivom „Renaissance Part II“ i koji će biti prožet country stilom, a za prisjetiti se kako je na nedavnoj dodjeli Grammy nagrada oduševila outfitom koji je očito bio i tiha najava novog projekta.

A poslastica za kraj je i vijest kako se Usher, nakon nastupa na Super Bowlu, odlučio za veliki životni korak, naime vjenčao se s dugogodišnjom partnericom Jennifer Goicoechea u slavnoj Las Begas kapelici, te se par nakon vjenčanja pridružio na Super Bowl after partyju i proslavio i važan čin vjenčanja.