Umjetna inteligencija, kreativni urednik, dizajner, samo su neka od zaduženja Solla u najnovijem broju Storybooka. Broju koji predstavlja kolekciju inteligencija, tekstova, objekata, ljudi, stavova i kontradikcija, a podatke velikim dijelom obrađuje upravo Soll. Kao dizajner koji prati modu, Soll je oblikovao i svoj modni brend. Soll istražuje internet i prikupljanja informacije kojima se potom koristi kao digitalnim podacima za svoj novi dizajn.

Tako je, posebno za ovo izdanje Storybooka, preuzeo mnogo usana iz svih dostupnih mu izvora, kako s interneta tako i iz prethodnih izdanja Storybooka. Male i velike usne, pune i tanke, zatvorene i otvorene - pomno je probrao 290 usana koje su pomoću 3D printera dobile fizički oblik, a pritom su korišteni reciklirani plastični filamenti. Tako dobivene usne potom su ručno prišivene na jaknu nastalu prema Sollovu nacrtu.

Usta_učlanak.jpg
Storybook 

Kako izgleda jakna na kojoj se nalaze usne koje možda pripadaju i vama, doznajte u novom broju Storybooka koji vas čeka na kioscima i online.