Naglasak tjedna je na komunikaciji, kako osobnoj, samih sa sobom, tako i onoj u obiteljskim, prijsteljskim i poslovnim krugovima. Krajem tjedna Merkur ulazi u znak Ovna i ostaje tamo do 15. svibnja, mijenjajući komunikacijske stilove s naglaskom na osobne granice, otvorene razgovore. Mladi Mjesec u Ribama, koji pada u nedjelju, nudi priliku da se oslobodimo nametnutih obrazaca, ponašanja i odnosa koji nas ne usrećuju.

Ovan

Horoskop ovan
Shutterstock 


Kako se tjedan bude odmicao jačat će vaša intuicija i empatija, posebno u područjima kreativnosti i duhovnosti. Iskoristite energiju za introspekciju i otpuštanje zastarjelih ambicija ili frustracija. Usklađivanje s vašim prirodnim osobinama samopouzdanja, neovisnosti i snage dio je vašeg osobnog razvoja. Ulaskom Merkura u znak Ovna, 9. ožujka, vaša komunikativna sposobnost se izoštrava, tjerajući vas da svoje ideje i želje konkretnije izrazite. U drugom dijelu tjedna naglasak je na vašoj kreativnosti, odvojite vrijeme za pisanje ili uronite u svoje misli. U izazovnijim trenucima prigrlite svoju fleksibilnost.


Bik

Horoskop bik
Shutterstock 


Naglasak tjedna je na ljudima koji vas okružuju i osobnim odnosima i planovima. Vrijeme je za iskrenu procjenu vezano uz prijateljstva i veze koje su u skladu s vašim vrijednostima, te definiciju što za vas predstavlja želja za slobodom. Naglašena je podsvijest i intuiciju, zapišite ono što sanjate. Planeti vam šalju podršku po pitanju fiksiranja planova, a kraj tjedna je idealno vrijeme za druženja, uživanja u glazbi, posjetu umjetničkim galerijama. Okušajte se u poeziji ili pisanju pjesama, ili se prepustite senzualnom užitku cijeneći talente profesionalaca.

Blizanci

Horoskop blizanci
Shutterstock 


Pod utjecajem planeta u fokusu je vaša kreativnost i trenutak je za procjenu nedavnih profesionalnih rezultata te kreiranje planova za sljedeći period. Kako Merkur ulazi u znak Ovna, očekujte val konkretne komunikacije, što je korisno za pregovore i iznošenje osobnog mišljenja. Moguća je doza nestabilnost u vašim poslovnim odnosima ili ciljevima, zato, ostanite prilagodljivi. Ako vam zatreba podrška imat ćete je u krugu bliskih prijatelja.


Rak

Horoskop rak
Shutterstock 


Ovaj tjedan potiče rast, jer energija Riba osvjetljava vaše polje osobnih uvjerenja i obrazovanja. Idealno je vrijeme za emocionalni rast i istraživanje novih ideja. Moguće je neplanirano, iznenandno putovanje, što bi moglo uzdrmati vašu rutinu. Kada Merkur prijeđe u znak Ovna, osjetit ćete naglasak na poslovima i odnosima vezanim uz zajednicu i javno komuniciranje, jer vrijeme je za isticanje liderskih ili poduzetničkih vještina. Pronađite ravnotežu između unutarnjeg i vanjskog.

Lav

Horoskop lav
Shutterstock 


Pravi trenutak je da zaronite u zonu intimnosti i osobne transformacije. Najbolji način za to je fizička aktivnost, jer ako pokrenete svoje tijelo pokreće i um. Utjecaj planeta donosi priliku za testiranje stabilnosti bliskih odnosa pod iznenadnim promjenama. Prihvatite promjenu kao put do dublje, iskrenije veze. Osim odnosa u fokusu su kreativni poslovi, rješavanje pitanja iz prošlosti, preuzimanje odgovornosti za buduće ciljeve.


Djevica

Horoskop djevica
Shutterstock 


Odnosi su u fokusu, a utjecaj Riba potiče suosjećanje i razumijevanje u odnosima. Vrijeme je i za osobnu procjenu vezano uz osobnu iskrenost te odgovor na pitanje koje vas to navike ili uvjerenja koče. Ako postoji nešto na putu vama i vašoj sudbini, ovo je tjedan da to sagledate, izliječite i raščistite, a zatim nešto poduzmete. Drugi dio tjedna je u znaku uživanja u umjetnosti i kulturi, dok ulazak Merkura u znak Ovna u durgom dijelu tjedna rasplamsava želju za avanturom i učenjem.

Vaga

Horoskop vaga
Shutterstock 


Vaša pažnja je usmjerena na zdravlje i dnevne rutine. Utjecaj planeta bi mogao donijeti neočekivane promjene u vašem radnom okruženju ili navikama. Prilagodljivost je ključna. Merkur ulazi u znak Ovna, što za vaš znak da se komunikacija u bliskim odnosima intenzivira, nudeći prilike za jasne rasprave i rješenja. Iskoristite ovo razdoblje da izrazite svoje potrebe i aktivno slušate druge.

Škorpion

Horoskop škorpion
Shutterstock 


Kreativnost i romantika cvjetaju pod vladavinom Riba. Prihvatite prilike za umjetničko izražavanje i oblikovanje dublje veze. Planeti će vas poticati na više razmišljanja o stabilnosti i rastu postojećih veza, važno je ostati svjestan koliko su vam pojedinci važni. Pokažite to vama dragim osobama, izlaskom, šetnjom, večerom, razgovorom, jer Merkurov ulazak u znak Ovna izoštrava vaš fokus na zajedničke interese i dublje obveze, potičući vas i na jasnu komunikaciju o granicama i očekivanjima.

Strijelac

Horoskop strijelac
Shutterstock 


U fokusu su pitanja vezana uz dom i obiteljske odnose i obaveze. Moguće je i neočekivani razvoj događaja na tom planu. Prihvatite fleksibilnost u suočavanju s obiteljskom dinamikom. Merkurov prijelaz u znak Ovna kasnije tijekom tjedna stavlja naglasak na vaš polje partnerskih odnosa, poboljšavajući izravnu komunikaciju s voljenim osobama. Slušajte i svoje srce, učinite prvi korak, organizirajte spoj ili napokon napravite prvi posao u smjeru nove karijere.

Jarac

Horoskop jarac
Shutterstock 


Ovaj tjedan fokus je na komunikaciji i kratkim putovanjima. Utjecaj Riba može zamagliti granice između misli i osjećaja, stoga tražite jasnoću u sebi. Moguće se iznenađujuće vijesti ili ideje, ostanite otvoreni. Merkurov ulazak u znak Ovna aktivira vaš sektor dnevne rutine i zdravlja, potičući proaktivan stav o osobnoj dobrobiti i organizaciji vremena. Vrijeme je za učvršćivanje planova. Petak je dan kreativne inspiracije, druženje ili uživanje u umjetnosti.

Vodenjak

Horoskop vodenjak
Shutterstock 


U danima pred vama naglasak je na vašem polju financija i posjedovanja, planeti vas potiču na inovativne pristupe prihodima i imetku. Utjecaju zahtijevaju više fleksibilnosti u upravljanju resursima i odnosima. Merkur ulazi u znak Ovna, vaši kreativni i romantični načini izražavanja postaju izravniji i strastveniji. Iskoristite ovu energiju za nalaženje ravnoteže između srca i glave.

Ribe

Horoskop ribe
Shutterstock 

U danima pred vama Sunce i Merkur u vašem znaku pojačavaju vašu prirodnu intuiciju i empatiju. Zadnja četvrtina Mjeseca poziva na introspekciju i oslobađanje, pripremajući vas za novi ciklus. Naglašena je važnost prijateljstva i intelektualnih veza u vašim vezama. Dok Merkur prelazi u Ovna, očekujte buđenje konkretnije komunikacije, osobito one vezane uz vaš dom i obitelj. Iskoristite vrijeme da otvoreno izrazite svoje potrebe i želje.