Neki ljudi jako dobro znaju baratati riječima, pogotovo kada se radi o rizičnim situacijama. Ako trenutno umirete od želje da svojoj simpatiji pošaljete poruku, postoji onaj jedan pravi prijatelj kojeg želite na stolici do sebe dok tipkate koketne izjave i simpatična priznanja.

Određeni znakovi Zodijaka uvijek su u punoj spremi kada su škakljive situacije u pitanju te točno znaju kako vam pomoći, boostati ego i podizati samopouzdanje. Riječ je o horoskopskim znakovima koji vole ljubav, stoga nikada neće krenuti prevrtati očima ako počnete govoriti o svojoj simpatiji. Umjesto toga, uložit će svoje vrijeme kako bi vam pomogli u gradnji komunikacije.

Ovdje su zbog toga jer i njih vaša situacija usrećuje, kao i da lijepe ljubavne trenutke proživljavaju kroz vas. Ovi horoskopski znakovi uvijek su spremni začiniti petak navečer slanjem flirty poruka i izjava ljubavi.

U nastavku vam donosimo tri znaka koja će vam najbolje pomoći u sastavljanju poruka svojoj simpatiji. Oni su hrabri, odvažni i uvijek flertuju, a najvažnije od svega - ne boje se stisnuti 'pošalji'.

Bik

Kao jedan od najboljih matchmakera u Zodijaku, Bik će uvijek biti uzbuđen kada dolazi do slanja poruka simpatijama i uspostavljanju veza i komunikacije. Ipak, riječ je o znaku kojim vlada Venera. Sjedit će pored vas i pomoći vam osmisliti savršenu poruku koja će elokventno izraziti kako se osjećate, a uz to će vas i ohrabrivati na najljepši mogući način ako postanete nervozni. Ovaj zemljani znak jako je 'mekan' kada je u pitanju ljubav te može satima razgovarati o vezama. Prikriveni je ljubavni fanatik te će smisliti najseksi poruke koje će osvojiti onoga kome su upućene. Uvijek imaa nekakvog partnera uz sebe pa možete vjerovati da zna što radi.

Horoskop Bik
Shutterstock 

Lav

Ako pred Lavom spomenete da svojoj simpatiji želite poslati poruku, samo je pitanje vremena kada će vam uzeti mobitel i učiniti to umjesto vas. Ovaj vatreni znak se ne šali kada su rizične situacije u pitanju te je uvijek spreman pomoći prijateljima da naprave taj teški prvi korak. U Lavu vlada sunce, zna se da voli biti u centru pažnje te ima samopouzdanja na pretek - toliko da ga bez problema dijeli s vama. On će napraviti sve o čemu ste vi samo sanjali.

Horoskop Lav
Shutterstock 

Vaga

Ovim znakom vlada Venera, planet ljubavi, pa vam je odmah jasno da će kipjeti od uzbuđenja zbog ideje da trebaju smišljati poruke za vaše simpatije. Brbljivi, zračni znak želi znati sve detalje i pozadinsku priču o tome kako ste se upoznali, a zatim će vam dati informacije koje će vam pomoći da sastavite poruku za obaranje s nogu. Ali, dojadit će im ako o tome pričate, a ništa ne poduzimate. Vaga je najbolji prijatelj koji želi samo najbolje za vas te će vas smiriti u situaciji u kojoj se stresirate oko slanja poruke te će od toga izvući samo najbolje.

Horoskop Vaga
Shutterstock