Pred nama je tjedan u kojem u punoj snazi vladaju Ribe, tjedan koji je započeo pod utjecajem mladog Mjeseca u Ribama, što stavlja naglasak na kreativnost i emocije. Nekima je vrijeme za nove odluke i korake, drugima da napuste dosadašnja istrošena uvjerenja.

Ovan

Horoskop Ovan
Shutterstock 

Mlad Mjesec vas poziva da istražite svoju duhovnu stranu i razmislite kako vaši snovi i podsvijest mogu voditi vaš put naprijed. Merkur u vašem znaku daje energiju vašoj komunikaciji, ali ne zaboravite ublažiti svoju izravnost osjetljivošću koju nudi Venera koja prelazi u Ribe. Ključno je pristupiti situacijama s samopouzdanjem i hrabrošću. Razmislite o tome kako možete pomiješati asertivnost sa suosjećanjem.

Bik

Horoskop Bik
Shutterstock 

Mlad Mjesec vas potiče da se povežete sa svojom zajednicom i podijelite svoje vizije vezane za budućnost. Dok Venera ulazi u Ribe, usredotočite se na njegovanje prijateljstava i odnosa s nježnim razumijevanjem. Ako imate neke neizrečene želje ili brige, sada je vrijeme da ih podijelite sa svojim partnerom kako biste izgradili još dublje povjerenje. Merkur u Ovnu potiče vas da razmislite o svom unutarnjem svijetu - iskoristite ovo vrijeme za introspekciju i duhovni rast.

Blizanci

Horoskop Blizanci
Shutterstock 


Profesionalne težnje i vaša uloga u javnosti imaju snažan poticaj pod mladim Mjesecom. Merkur u Ovnu izoštrava vašu duhovitost i potiče hrabru komunikaciju, dok Venera u Ribama omekšava vaš pristup, potičući vas da vodite s empatijom i suosjećanjem u svojoj karijeri i javnim odnosima. Postavljanje granica i prioriteta omogućit će vam da održite harmoniju između poslovnog i privatnog života.

Rak

Horoskop Rak
Shutterstock 


Ovaj tjedan je odličan za pronalaženje motivacije kojom ste u prilici da proširite svoje horizonte, bilo putem putovanja, učenja ili duhovnog istraživanja. Mladi Mjesec u Ribama potiče vas da tražite mudrost i razumijevanje. Venera koja ulazi u Ribe pojačava vašu empatiju u interakciji s drugima, a Merkur u Ovnu potiče vas da govorite svoju istinu. Druženje s obitelji i prijateljima pružit će vam emocionalnu podršku i osjećaj povezanosti. Ovo je idealno vrijeme za jačanje veza i dijeljenje ljubavi s onima koji vam najviše znače.

Lav

Horoskop Lav
Shutterstock 


Mladi Mjesec osvjetljava vaše polje transformacije, pozivajući na dubok osobni rast i introspekciju. Venera koja ulazi u Ribe naglašava važnost emocionalnih veza i iscjeljenja u odnosima. Merkur u Ovnu potiče vašu znatiželju i otvara rasprave o zajedničkim resursima i intimnosti. Ne zaboravite da su ljubav i podrška ključni za vašu sreću.

Djevica

Horoskop Djevica
Shutterstock 


Ovaj tjedan naglašava vašu marljivost i organizacijske vještine. Fokusirajte se na postizanje poslovnih ciljeva i budite temeljiti u svim zadacima koje preuzmete. Također, ovog tjedna u fokusu su i odnosi i veze. Mladi Mjesec nudi priliku za iskazivanje novih namjera za partnerstvo i suradnju. S Venerom koja ulazi u Ribe, empatija i povezanost produbljuju se u vašim odnosima, dok Merkur u Ovnu potiče iskrenu i izravnu komunikaciju s drugima.

Vaga

Horoskop Vaga
Shutterstock 


Ovaj tjedan stavlja u fokus vaše zdravlje i dnevne rutine. Mladi Mjesec u Ribama vas poziva da uključite holističke i duhovne prakse u svoj svakodnevni život. Venera koja ulazi u Ribe donosi sklad u vaše radno okruženje, a Merkur u Ovnu motivira vas da se organizirate i uhvatite se u koštac sa zadacima s novom energijom. Ako imate projekte ili ideje koje ste dugo čuvali, sada je vrijeme da ih iznesete na svjetlo dana.

Škorpion

Horoskop Škorpion
Shutterstock 


Kreativnost i romantika su naglašene pod mladim Mjesecom. Vaša kreativnost i samopouzdanje doći će do izražaja. Postavite svoje želje u središte pozornosti, ali pripazite na druge kako biste održali ravnotežu između izražavanja sebe i pažnje prema drugima. Prihvatite umjetničke projekte i neka vas srce vodi u ljubavnim stvarima. Venera u Ribama pojačava vaš romantični senzibilitet, a Merkur u Ovnu pokreće živahne i živahne razgovore u vašem društvenom krugu.

Strijelac

Horoskop Strijelac
Shutterstock 


Mlad Mjesec vas potiče da se usredotočite na dom i obitelj, donoseći osjećaj obnove u vaš osobni život. Venera u Ribama traži od vas da njegujete svoje voljene sa suosjećanjem, dok Merkur u Ovnu raspaljuje vašu ambiciju i fokusiranje na pitanja karijere. Fokusirajte se na postizanje dugoročnih ciljeva. Ovo je vrijeme za planiranje i disciplinirani rad.

Jarac

Horoskop Jarac
Shutterstock 


U danima pred vama komunikacija je ključna. Mlad Mjesec vas poziva da izrazite svoje ideje i povežete se s braćom ili bliskim prijateljima. Venera koja ulazi u Ribe pojačava vašu intuiciju u razgovorima, a Merkur u Ovnu potiče vas da brzo učite i upijate informacije. Otvorite se suradnji s kolegama i budite spremni dijeliti svoje ideje. Timski rad može donijeti izvanredne rezultate.

Vodenjak

Horoskop Vodenjak
Shutterstock 


Financijsko planiranje i vlastita vrijednost su u fokusu. Mlad Mjesec vas potiče da postavite namjere vezane uz obilje i materijalnu sigurnost. Uz predan rad i strategijski pristup, ovaj tjedan može donijeti konkretnu korist vašem profesionalnom napretku. Venera u Ribama omekšava vaš pristup novčanim pitanjima, uz naglasak na ulaganja, dok Merkur u Ovnu nadahnjuje nove ideje za povećanje vašeg prihoda.

Ribe

Horoskop Ribe
Shutterstock 


Ovotjedni mladi Mjesec u vašem znaku označava novi osobni početak. Prihvatite ovu priliku za samoobnavljanje i postavite namjere koje doista odzvanjaju vašom dušom. Venera koja ulazi u vaš znak pojačava vaš šarm i privlačnost, dok Merkur u Ovnu potiče vašu komunikaciju, da hrabro kažete što mislite. Ako imate poslovne projekte ili ideje, sada je vrijeme da ih istaknete. Izrazite svoju originalnost i budite hrabri u dijeljenju svojih vizija s drugima.