Svaka osoba, pa tako i svaki znak zodijaka ima svoju osobnu viziju o prvom romantičnom izlasku, prvom dejtu. Od mjesta izlaska, stila odijevanja, vremena koje će odvojiti u društvu osobe koja ih zanima... Neki horoskopski znakovi zadovoljni su opuštenim susretom uz kavu ili šetnjom u parku uz coffe to go.

S druge strane su horoskopski znakovi koji su uvijek spremni potrošiti puno novca za prvi dejt - top restoran u gradu, rooftop bar i kokteli, taksi, mali dar... sve ovo pa i više od toga na njihovoj je listi.

Horoskopski znakovi koji puno troše na prvim spojevima su oni koji cijene luksuz, ali i osjećaj sigurnosti, zbog čega svom spoju vole pokazati da vole lijepe stvari koje život čine ljepšim. Ovi horoskopski znakovi također se vole dobro zabavljati, zato rado biraju mjesta na kojima vlada dobra atmosfera. Neka vas ne iznenadi da će vam lako predložiti zajednički odlazak na koncert, pozvati vas na uživanje na nekom posebnom mjestu, jer oni u prve dejtove unose puno energije i žele ih učiniti što nezaboravnijima.

U nastavku su tri horoskopska znaka koji uvijek troši najviše novca na prvom spoju.


Bik

Horoskop Bik
Shutterstock 

Zodijačkim Bikovima vlada Venera, planet ljubavi, ljepote i uživanja. Duboko cijene luksuz i udobnost, ali njihov pristup romantici također je temeljen na povjerenju i iskrenim osjećajima. Kao zemljani znak, hedonist, Bik će bez problema platiti za najbolji stol u restoranu, pronaći način da vas iznenade ali i da ugode. Vole iznenaditi stilom prvog dejta, vole dobar provod, uz njih prvi dejt je onaj za pamćenje.


Lav

Horoskop Lav
Shutterstock 


Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, te oni imaju prirodan smisao za poželjnu dozu posebnosti, dramatičnosti i dojam impresivnosti. To se odnosi i na njihovu viziju prvih spojeva. Jer ako je njemu važno, učinit će sve da to i pokažu - najljepši i najbolji restoran u gradu, raskošni jelovnik, fancy kokteli, prestižne vinske etikete...
Ono vole uživati u trenutku, a to se posebno vidi u detaljima vezanim uz ljubavni život. Zato oni nemaju ograničeni budžet za prvi dejt, kako u smislu potrošnje tako i priprema, njima je sve važno, i frizure i nova odjeća, buket cvijeća...

Vaga

Horoskop Vaga
Shutterstock 


Ovim znakom vlada Venera, ljubav, ljepota i luksuz njima su od velike važnosti. Teže romantičnim prvim spojevima, a zato im je važan svaki detalj – potrudit će se rezervirati i dobiti karte za prestižne evente, predstave, koncerte, prostore i provod koji uključuje eleganciju, sofisticiranost i jedinstvena iskustva. U tu kategoriju ulaze i dugoispijajuće kave u omiljenom kafiću, posjet muzeju, galeriji, knjižarama, mjestima koja potiču zanimljive razgovore, bude smisao za lijepo. Vole darivati partnera, i učiniti će sve da prvi spoj bude onaj za pamćenje.