Nakon što nekoliko godina nije bila aktivna na Instagramu, Meghan Markle vratila se u velikom stilu. I u pravo vrijeme.

Dobro je poznato da je godinama vladalo rivalstvo između Kate Middleton i nje, uvijek završavajući na jednak način - tako što je Kate uzdizana u visine kao omiljena princeza. Sada kada se već tjednima javnost pita gdje je Kate, što to skriva palača i je li uopće živa, Meghan je pokrenula svoj novi lifestyle-kulinarski brend 'American Riviera Orchard' čime će itekako proširiti svoj poslovni portfolio.

Iako je stranica tek postala dio Instagram zajednice, već broji gotovo 400 tisuća pratitelja, a u opisu se nalazi link za web stranicu koja, kao ni Instagram, još ništa ne otkriva osim loga. 'Od Meghan, Vojvotkinje od Sussexa. Osnovano 2024. godine', piše još u opisu Instagram profila.

American Riviera Orchard
Instagram Screenshot 

Prema službenim dokumentima, brend će uključivati prodaju kuharica, kuhinjskog pribora za jelo i piće, pribor za posluživanje, naravno online i u maloprodajnim trgovinama. Meghanin brend također planira prodavati hranu i piće, uključujući džemove, voćne konzerve, namaze na bazi povrća i još mnogo toga.

Inače, Meghan je već između 2014. i 2017. godine pisala lifestyle blog pod nazivom 'The Tig' na kojemu je dijelila savjete o hrani i putovanjima, a prestala je nakon objave njezinih zaruka s princem Harryjem. Također je suosnivačica Archewell Inc, organizacije koju je osnovala s princem Harryjem 2020. godine, a fokusira se na medijsku produkciju.

Od kada su napustili svoje kraljevske dužnosti, Meghan je predstavila i dječju knjigu pod nazivom 'The Bench' 2021. godine, a princ Harry je objavio memoare 'Spare', 2023. godine.