Serija koja je od prve sezone napravila apsolutni hype definitivno je 'Euphoria', HBO-ova uspješnica koja je postala serija o kojoj se najviše tweetalo u cijelom desetljeću (naime, u veljači 2022. godine prikupila je 34 milijuna tweetova).

HBO ju je proglasio i drugom najgledanijom serijom na kanalu još od 2004. godine i 'Game of Thronesa', stoga je zaista bilo za očekivati da će nakon prve i druge sezone sigurno doći i treća.

Iako se već dugo vremena nagovještala te je službeno najavljena još četvrtog veljače 2022. godine, mnogo je vremena od tada prošlo bez ikakvih novih vijesti pa su mnogi počeli sumnjati hoće li se serija uopće vratiti. Ipak, sada je jedna od glavnih glumica Sydney Sweeney otkrila kako upravo kreće snimanje.

Euphoria sezona 3
Imdb 

Naime, glumica trenutno promovira horor 'Immaculate', a u jednom ju je od intervjua novinar upitao hoće li se krenuti odmarati nakon što joj završi press turneja. 'Idem snimati Euphoriu', rekla je kratko Sweeney, ne želeći otkriti ništa više. Ipak, to je obožavateljima bilo sasvim dovoljno.

Iako se najprije šuškalo da treća sezona izlazi 2024., nakon štrajkova u Hollywoodu datum se premjestio na 2025., a sada se ne isključuje ni 2026. godina, ovisno o tome koliko će snimanje trajati.

Euphoria sezona 3
Imdb 

Euphoria sezona 3
Imdb 

O radnji se ne zna ništa. Kraj druge sezone ostavio nam je otvorena mnoga pitanja i zaista možemo očekivati svašta. Vjerojatno će fokus i dalje biti na Rue (Zendaya) budući da je njezina priča inspirirana stvarnim iskustvima redatelja Sama Levinsona. Likovi navodno više neće biti u srednjoj školi, stoga ćemo zajedno s njima krenuti na putovanje otkrivanja nekih njihovih novih životnih puteva. 

Vjerojatno će i dalje svi likovi biti dio priče, osim glumca Conora Angusa Clouda koji je igrao Fezca i koji je u srpnju 2023. godine preminuo od slučajnog predoziranja sa samo 25 godina. Ipak, mnoge je iznenadilo što je Barbie Ferreira, koja je glumila Kat Hernandez, na Instagramu objavila da se neće pojaviti u sezoni tri, iako su razlozi nepoznati javnosti i dalje (sumnja se na loše odnose s redateljem Levinsonom). 

Euphoria sezona 3
Imdb 

Euphoria sezona 3
Imdb 

Prva i druga sezona imale su po osam epizoda pa mnogi misle da će isto biti i s trećom.