Da je u filmskoj industriji dobro raditi po provjereno dobrom receptu, mnogo su puta pokazali redatelji koji bi za svoje fimove često birali jednake glumce. Jednu od takvih najuspješnijih kolaboracija imaju Martin Scorsese i Robert De Niro koji surađuju od 1973. godine i zajedno su napravili velike uspješnice kao 'Taxi Driver', 'Raging Bull', 'Goodfellas', 'Casino', 'The Irishman', a onda i prošlogodišnji 'Killers of the Flower Moon' koji je ove godine dobio i nominaciju Oscara za najbolji film.

U toj kategoriji nominiran je bio i film Yorgosa Lanthimosa 'Poor Things' zbog kojega je Emma Stone dobila Oscara za najbolju glavnu glumicu (uz ostala tri Oscara koja je film osvojio).

Emma Stone i Yorgos Lanthimos
Avalon.red / Avalon / Profimedia 

A da i Yorgos slijedi uspješni obrazac, pokazuje i nova vijest da ove godine izbacuje još jedan projekt. Riječ je o antologijskom filmu 'Kinds of Kindness' koji će sadržavati tri različite priče. Iako je radnja nepoznata, izgleda da će osim Emme film okupiti i druge česte Lanthimosove suradnike.

Uz Emmu, koja će imati jednu od glavnih uloga u filmu, vratit će se i Margaret Qualley te Williem Dafoe, također iz 'Poor Things' te Joe Alwyn iz 'The Favourite'.

Poor Things
Imdb 

Poor Things
Imdb 

Film će s prikazivanjem u američkim kinima krenuti 21. lipnja, a datumi o domaćem tržištu još nisu poznati.