Uoči finala druge sezone serije 'And Just Like That...', održanog u kolovozu 2023. godine, stigla je i službena potvrda i o izlasku treće sezone. Zanimljivo je reći da su reakcija na to bile prilično podvojene.

Dok od tada neki jedva čekaju ponovno zaroniti u svijet omiljenih žena, drugi se pribojavaju da će nove epizode samo dodatno uništiti naslijeđe koje je stvorila originalna serija 'Sex And The City' snimana prije 20+ godina. Ipak je riječ o projektu koji je doista obilježio generacije i postao bezvremenski zbog čega i danas okrenemo stare epizode sve ispočetka.

And Just Like That treća sezona
Imdb 

Nove su, reći će mnogi, izgubile ono nešto i jednostavno dodale previše što je bilo nepotrebno, stoga mnoge zanima hoće li i treća sezona nastaviti u istom tonu (iako ono što se mora priznati - gledanost obje epizode je iznimno dobra). Posljednja se sezona završila na način da se Carrie vratila Aidanu, ali vode vezu na daljinu što uzrokuje probleme njegovom sinu. Miranda se razvodi i prebolijeva Che Diaz. Charlotte radi u galeriji Victora Gerbera. Samantha je, nažalost, i dalje u Europi.

And Just Like That treća sezona
Imdb 

Sada su stigli i novi podaci o onome što bi nas moglo dočekati u novim epizodama.

Tko će se vratiti, a tko otići iz treće sezone?

Ono što je sigurno - Che Diaz odlazi i neće biti dio nove sezone. Veza s Mirandom je završila u seriji pa je samim time njezino putovanje sa snimanjima privedeno kraju. Naravno, originalna ekipa ostaje, točnije glumice Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Nicole Ari Parker, Karen Pittman i Sarita Chaudry, ali se ipak mnogi pitaju je li Aidan (John Corbett) završio svoj narativ...

And Just Like That treća sezona
Imdb 

Kada će biti premijera?

Budući da su štrajkovi u Hollywoodu 2023. godine prekinuli mnoge projekte, omeli su i snimanje serije. Datum je pomaknut, stoga se očekuje da će se premijera dogoditi negdje u 2025. godini.