Beyonce samo deset dana dijeli od otkrivanja drugog čina njezine 'Renaissance' trilogije, a stiglo je vrijeme za svih nas da pripremimo svoje oči i uši. Nešto malo više od mjesec dana nakon teatralnog ulaska u country glazbu izbacujući singlove kao 'Texas Hold ‘Em9 i '16 Carriages', glazbena diva napokon je sada otkrila službeni cover njezinog novog albuma 'Cowboy Carter'.

Queen B tako na njoj sjedi na bijelom konju u trku, dok je ona okrenuta fontalno prema kameri, drzeći uzde i američku zastavu odjevena u kaubojsko odijelo bijele, crvene i plave boje i, naravno, s kaubojskim šeširom na glavi. Poput covera albuma 'Renaissance', pozadina je potpuno crna, osim blago osvijetljene zemljane ceste pri dnu okvira.

Beyonce cover novog albuma
Instagram (@beyonce) 

Cover novog albuma Beyonce
Instagram (@beyonce) 

Uz objavljivanje covera, Beyonce se kratko obratila svima onima koji je podržavaju tolike godine, otkrivši da je njezin novi album u nastajanju već pet godina. 'Cowboy Carter' službeni je nastavak prethodnika 'Renaissance' koji je osvojio četiri Grammyja i srušio nekoliko rekorda zajedno sa svjetskom turnejom, a dobio je i svoj dokumentarni film.

Beyonce novi cover albuma
Instagram (@beyonce) 

Čini se da će i ovaj album rušiti svoje rekorde, a to je već učinio pjesmom 'Texas Hold ‘Em' zbog koje je Beyonce postala prva Afroamerikanka koja se našla na vrhu 'Hot Country Songs' liste.

'Ovo nije country album. Ovo je 'Beyonce' album', zaključila je Bey na kraju svoje poruke. Ovo je drugi čin Cowboy Carter i jako sam ponosna podijeliti ga s vama', njezine su riječi.